Danderyd
| Danderyd

Favorit Dela

Rinkebyvägen 35

Unik möjlighet att skräddarsy lokaler i nyproducerad fastighet, särskilt lämplig för bilförsäljning, intill E18 i Danderyd.

  • Kategori:

    Butik, Industri/Verkstad, Lager/Logistik

  • Storlek:

    1 650 - 5 000 m²

  • Hyra:
Precis intill E18 i Danderyd kan vi erbjuda ett utmärkt tillfälle för etablering i nybyggda lokaler, som skräddarsys för att passa tillträdande hyresgästs behov. Här finns möjlighet att skapa toppmoderna lokaler för framför allt bilförsäljning. Tomten, som är obebyggd i dagsläget, omfattar drygt 5 000 kvm och ligger mittemot den nyuppförda tennis- och padelhallen Catella Arena. Lokalerna och den nya byggnaden utformas givetvis i samråd med tillträdande hyresgäst för att optimeras för den tänkta verksamheten, Lokalytorna kan byggas i ett spann mellan ca 1 650 - 5 000 kvm, med upp till tre våningars höjd, samt garage. Då tomten ligger i norra delen av Danderyd, i nära anslutning till Täby och Djursholm, så lämpar den sig synnerligen väl för dig som vill nå en mycket köpstark målgrupp. Tomten har även ett bra skyltläge mot intilliggande E18 för dig som vill exponera ditt varumärke mot den vältrafikerade vägen. Tveka inte att kontakta oss för att få reda på mer om de unika möjligheterna till etablering i skräddarsydda lokaler i attraktiva Danderyd.
  • Total yta

    5000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 1 650 5 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Djursholm 2:439

Planlösning:

Den eller de byggnader som uppförs på den 5 058 kvm stora tomten anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst, för att möta dennes önskemål om yteffektiva och moderna lokaler. Här får du andra ord alltså en unik möjlighet att redan från början planera för optimala lokaler som passar din verksamhet och dina behov.


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i företagsområdet längs med Rinkebyvägen i Danderyd, som i hög grad präglas av företagande med inriktning mot fordonsindustrin. Här finns bl.a. fordonshallar för välkända aktörer som bl.a. BMW, Audi, Land Rover, Jaguar, Aston Martin m.fl. Längs Rinkebyvägen finns även Shurgard, Marindepån, Danderyds gymnasium, samt den nyöppnade tennis- och padelhallen Catella Arena. Rinkebyvägen löper parallellt med E18, i norra Danderyd, där det i genomsnitt passerar cirka 70 000 bilar på E18 varje dag, vilket ger fastigheten goda skyltmöjligheter mot den stora mängden förbipasserande fordon.

Närservice:

Ett hundratal meter från fastigheten finns Danderyd Catering & Gourmet som serverar lunch och erbjuder Catering. I området finns även populära restaurang Östergårds som erbjuder lunch, middag och catering, konferens och festvåning. I närliggande Enebyängens handelsplats finns fler restauranger, samt ett antal butiker med ett brett utbud av varor och tjänster.

Kommunikationer:

Fastigheten nås bekvämt med bil då den ligger ett stenkast från E18 och nås via avfarten vid trafikplats Danderyds kyrka och Danderydsvägen. Något hundratal meter från fastigheten finns busshållplats som trafikeras av linje 602 (Danderyds sjukhus - Djursholms torg) Drygt 900 meter från fastigheten finns även Roslagsbanans station Djursholms Ekeby.

Vägbeskrivning:

Det är mycket lätt att hitta till fastigheten som har adress Rinkebyvägen 35 i Danderyd. Från E18 tar man av in på Danderydsvägen österut vid Trafikplats Danderyds kyrka. Redan efter ett par hundra meter kommer man till Rinkebyvägen, som man följer norrut till fastigheten som ligger snett mittemot den nybyggda tennishallen Catella Arena.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Markus Gahnfelt

Uthyrare

Markus Gahnfelt

markus.gahnfelt@nordicpm.se

073- VISA NR 073-9808041

Marknadsförs av Nordic PM AB
Hästholmsvägen 28
13130 Nacka
nordicpm.se
Rinkebyvägen 35

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör