Segevång | Malmö

Favorit Dela

Krusegatan 19

Tag chansen att hyra ett helt våningsplan i högt upp i poplära Hus 1. Ljusa och fräscha kontor i ett hus som har service som restaurang och gym.

Beskrivning

Tag chansen att hyra det sista våningsplanet i höghusdelen i Hus 1. Kontoret är totalrenoverat och kännetecknas av flödande ljus och inspirerande ytor. Dessutom bjuds det på utsikt över hela stan. Hus 1 är det första riktmärke som möter dig vid Malmös nordöstra infart. I huset som ursprungligen byggdes för Sydsvenskans verksamhet ryms idag kontor för den som söker rymd, gedigen service och snabba vägar till hela Skåne. Hus 1 består av 15 våningsplan i höghuset och tre i låghuset. De två översta våningarna i höghuset är reserverade för allmänna konferensutrymmen. Längst ner finns en lobby med en fantastisk restaurang. Nu har ni alltså möjlighet att hyra kontorsutrymme i denna välkända Malmöfastighet. I Hus 1 finns också utrymmen att använda till t ex konferenser. Dessutom finns här för hyresgästerna ett gym. Här är det bara fantasin som sätter gränserna - ytorna finns - vi tittar på en optimal lösning för ert företag. Varmt välkommen att boka visning!
  • Total yta

    381 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Cronholm 1

Planlösning:

Kontoren erbjuder i dagsläget både enskilda rum och öppna kontorslandskap.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

I Malmös nordligaste del ligger Segevång som fått sitt namn efter Segeån som slingrar sig norr om området. Vackra Beijers park ligger som en grön oas mitt i Segevång. Ett lugnt och trivsamt område nära city med bra kommunikationer och service.

Närservice:

Gym: Friska medarbetare är viktigt. Och träningen blir lättare av om man gör den innan man kraschar hemma i soffan, eller hur? I gymmet i Hus 1 finns allt du behöver; fria vikter, styrke- och cardiomaskiner, dusch och omklädningsrum. Restaurang: I bottenvåningen finns en härlig lounge och fantastisk restaurang. I restaurangen serveras dagens lunch med en twist, gjord på lokala råvaror. Det finns möjlighet till avhämtning/catering för möten och event allt för att göra det smidigt för er.

Kommunikationer:

Lättillgängligheten är en av Hus 1:s stora fördelar. Så för dig som kommer med bil finns självklart gott om parkeringsplatser: i vårt garage, på parkeringsplatsen utanför och på gatan. Den som hellre vill åka buss kommer till Hus 1 med både regionbuss linje 130 och stadsbuss linje 4.


Övrig information

Övrigt:

.


Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Malin Henriksson

Leasing Manager

Malin Henriksson

malin.henriksson@newsec.se

040 VISA NR 040 631 13 11

0708 VISA NR 0708 11 82 87

Marknadsförs av Newsec
newsec.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Krusegatan 19