Skriv ut

Skapa PDF

Pusterviksgatan 15, Centrum

göteborg

Lokal med bra och synligt läge vid Kanalen, mittemot Feskekörka & ett stenkast från Järntorget/Centrum. Representativ lokal med fina materialval.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 210 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här finner ni en ljus och härlig kontorslokal, med synligt och lättillgängligt läge vid Kanalen, mittemot Feskekörka. Endast ett stenkast från Järntorget, med hela sitt serviceutbud och goda allmänna kommunikationer. Lokalen är indelad i storrum, där man skulle kunna sitta flera i varje rum eller nyttja lokalen för mer representativt ändamål. Fina materialval i hela lokalen och med det exklusiva och välfungerande köket som krona på verket. Lokalen går även att nå med rullstol.

Utförande

Våningsplan

1

Antal rum

4, anpassningsbart

Teknisk information

Takhöjd

2,78 m

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 210

Omgivning

Omgivning/natur

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Närservice

All tänkbar service i närheten. Ett stort utbud av lunchrestauranger i närheten.

Kommunikationer

Mycket goda allmänna kommunikationer med Järntorget som knutpunkt för ett flertal buss-/spårvagnslinjer. Enkelt att ta sig till fastigheten med bil med Götatunneln-/leden alldeles i närheten.

Sökhjälp