Skriv ut

Skapa PDF

Bredgränd 6, Centrum

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: Hyran fastställes i samråd med hyresvärden. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 145 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontor med industrikaraktär och möjlighet till terrass mot gågatan och Forumtorget. Ambitionen med Forumkvarteret är att skapa ett urbant innerstadskvarter med ett starkt utbud av handel, restauranger och caféer kombinerat med attraktiva kontorsmiljöer. Detta kontor har en yta om 114 kvm.

Utförande

Planlösning

Kontor om 114 kvm med ett öppet kontorslandskap, ett konferensrum samt personalutrymmen.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 145

Ekonomi

Hyra

Hyran fastställes i samråd med hyresvärden. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Mycket centralt beläget kontor i ett av Uppsalas bästa lägen, med ingång från Bredgränd. Fastigheten är belägen mellan Dragarbrunnsgatan och Kungsängsgatan. Närhet till gågatan och promenadstråk längs Fyrisån.

Kommunikationer

• Centralt i Uppsala, endast ett stenkast från Uppsalas centralstation. • Från Stockholm är det enkelt att pendla, med bil tar det cirka 40 minuter • Bra kommunikationer med SJ-trafik och pendeltåg. Frekventa avgångar varje dag till och från Uppsala centrum.

Bredgränd 6
Sökhjälp