Skriv ut

Skapa PDF

Herkulesgatan 1

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 100 - 100 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fräscht och trevligt nybyggt kontor på 100 kvm, beläget en trappa upp med fönster mot knutpunkt Hjalmar Brantingsplatsen. Takhöjd på härliga 3,6 m. Planlösningen är blandad och har totalt 3 kontorsrum, ett förråd/städ, en toalett samt ett pentry. Kontoret är utrustat med AC (komfortkyla) och takfönster. Till lokalen finns också en gemensam takterrass och stort utbud av parkering.

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Blandad.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 100 100

Omgivning

Närservice

I området finns all service du kan tänka dig - restauranger, cafeér, gym, hotell, apotek, frisör och handel. Det finns också mycket kontorsverksamhet här.

Kommunikationer

Ett stenkast bort ligger knutpunkten Hjalmar Brantningsplatsen, härifrån avgår buss, spårvagn och expressbussar. Till Nordstan tar det endast 4 minuter.

Övrig information

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Herkulesgatan 1
Sökhjälp