Skriv ut

Skapa PDF

Gottorpsvägen 41

bunkeflostrand

Kontorslokal ledig i Bunkeflostrand!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 70 m²
Karta

Information

Beskrivning

I vår nybyggda fastighet i Bunkeflostrand finns nu denna kontorslokal ledig. Lokalen finns i bottenplan och har fönster mot tre håll. Ingång från Rapsbaggegatan samt även dörr ut mot uteplats på baksidan. Hela lokalen är vitmålad och har ekparkett. Vitt kök med bänkskiva i laminat med färg ”svart mocca” samt vitt kakel. Badrummet har grått klinker och vitt kakel.

Utförande

Byggår

2018

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 70

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger på härligt läge vid Gottorps Allé i Bunkeflostrand. Här finns både villor, radhus och flerbostadshus. Nära vårt bostadskvarter finns flera grönområden, åkermark, multisportarena, lekplats och hundrastplats .

Närservice

I bostadsområdet Annestad rakt över vårt kvarter finns vårdcentral, livsmedelsbutik, pizzeria och frisör. I Bunkeflostrand finns ett mindre centra med restaurang och ICA butik. Det är nära till förskolor och grundskolor och bra gång och cykelstråk.

Kommunikationer

Det tar 15 minuter med cykel till Hyllie och Limhamn och utanför huset går bussar till centrala Malmö. Broöverfarten till Danmark är runt knuten. Utanför dörren går bussar till centrala Malmö.

Gottorpsvägen 41
Sökhjälp