Bunkeflostrand

Favorit Dela

Gottorpsvägen 41

Kontorslokal ledig i Bunkeflostrand!

Beskrivning

I vår nybyggda fastighet i Bunkeflostrand finns nu denna kontorslokal ledig. Lokalen finns i bottenplan och har fönster i två vädersträck. Ingång från Rapsbaggegatan samt även dörr ut mot uteplats på baksidan. Hela lokalen är vitmålad och har ekparkett. Vitt kök med bänkskiva i laminat med färg ”svart mocca” samt vitt kakel. Badrummet har grått klinker och vitt kakel.
  • Total yta

    70 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Rapsbaggen 59

Byggår:

2018


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger på härligt läge vid Gottorps Allé i Bunkeflostrand. Här finns både villor, radhus och flerbostadshus. Nära vårt bostadskvarter finns flera grönområden, åkermark, multisportarena, lekplats och hundrastplats .

Närservice:

I bostadsområdet Annestad rakt över vårt kvarter finns vårdcentral, livsmedelsbutik, pizzeria och frisör. I Bunkeflostrand finns ett mindre centra med restaurang och ICA butik. Det är nära till förskolor och grundskolor och bra gång och cykelstråk.

Kommunikationer:

Det tar 15 minuter med cykel till Hyllie och Limhamn och utanför huset går bussar till centrala Malmö. Broöverfarten till Danmark är runt knuten. Utanför dörren går bussar till centrala Malmö.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

CC

Caroline Camara

lokaler@mkbfastighet.se

040- VISA NR 040-313728

Marknadsförs av MKB Fastighets AB
mkbfastighet.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Gottorpsvägen 41

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

Fler annonser från denna annonsör