Skriv ut

Skapa PDF

Korsgatan 2, Pronova

norrköping

Nyrenoverat kontor med högt i tak och vackra fönster.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 209 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Nyrenoverat kontor med högt i tak och vackra fönster. Lokalen har ett antal småkontor i kombination med en större öppen yta för ca 10 arbetsplatser beroende på möblering. I företagsparken återfinns företag som jobbar bl a inom data-IT, teknik, samhällsbyggnad, forskning, utbildning och VR. Inte mer än ett stenkast härifrån hittar vi Campus tillhörande Linköpings universitet som gör platsen unik. I denna miljö kan Du även förena nytta med nöje och ta en walk-and-talk längs med vackra Åbackarna och Motala Ström.

Utförande

Byggår

1852

Renoveringsår

2005

Våningsplan

2

Planlösning

I lokalen finns idag ett antal småkontor, ett större konferensrum och en större öppen yta med plats för 10 arbetsplatser beroende på möblering. I anslutning till öppna ytan finns pausutrymme med pentry, wc och datarum/förråd.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 209

Omgivning

Omgivning/natur

Centralt läge i Norrköping Science Park, en stadsdel med kulturhistoriska byggnader strax intill Motala Ström med sina härliga grönområden. Industrilandskapet runt Strömmen är unikt i Europa. Området domineras av dess forsande vatten och av ståtliga fabriksbyggnader. Några minuters gångavstånd till Drottninggatan, shoppingstråket i Norrköping.

Närservice

I området finns hotell/B&B, lunch- och kvällsrestaurang, gym, tandläkare, biograf, apotek, mataffärer m m.

Kommunikationer

Närhet till spårvagn och busshållplats. 10-15 min gångavstånd till resecentrum. 10 min till city.

Dokument

Korsgatan 2
Sökhjälp