Skriv ut

Skapa PDF

Kullagatan 54, Helsingborg

helsingborg

Öppen och trevlig lokal på attraktivt läge! Närhet till allt vad staden har att erbjuda. Fungerar som både kontor, butik, showroom eller galleri.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 192 - 192 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu har ni chansen att sitta på attraktiv central adress. Längst norrut på Helsingborgs shoppinggata Kullagatan finns denna trevliga lokal i 2 plan som passar såväl som kontor, butik, showroom eller varför inte galleri. Markplan är på 107 kvm och källarplan på 85 kvm. Intern spiraltrappa mellan våningsplanen men det finns även en hiss i trapphuset som gör ytan tillgänglig för fler. Läget är optimalt med närhet till handel, kulturliv och kommunikationer. Stabil och långsiktig fastighetsägare.

Utförande

Byggår

1991

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 192 192

Omgivning

Omgivning/natur

På kullerstensbelagda Kullagatan i centala Helsingborg ligger denna lediga lokal med många möjligheter. Närhet till all tänkbar handel, restauranger, parkering och kommunikationer.

Närservice

Apotek, livsmedelsbutik, kultur, handel och restauranger inom gångavstånd.

Kommunikationer

Knutpunkten en kort promenad bort.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Dokument

Kullagatan 54
Sökhjälp