Skriv ut

Skapa PDF

Långholmsgatan 17-21, Hornstull

stockholm

Ta chansen och öppna Pop-up butik Hornstulls galleria!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 48 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till 36 butiker, caféer och restauranger! I Hornstulls galleria finns nu möjligheten för dig som önskar exponera eller förstärka ert varumärke lite extra under en kortare period! Bonnier Fastigheter har nämligen en mindre butiksyta på entréplan där chansen finns för pop-up. Lokalen är på ca 50 kvm, strax innanför huvudentrén på gatuplan med utmärkt exponering. Hyrestiden är från och med idag till och med 2019-06-30 därefter möjlighet till löpande månadsförlängning. En trappa upp finns pentry, WC och omklädning för personal. I hyran ingår El, vent, innerbelysning samt bevakning/säkerhet. Lastkaj finns via Borgargatan 18 och är bemannad vardagar. Öppettider är: Vardagar 10-20 Helger 10-18, 11-18 Läs mer om handelsplatsen på: http://hornstull.se/ Vi samarbetar även med Popup Agency som kan besvara era intresseförfrågningar. Rikard Lundberg nås på: rikard@popupagency.se +46 76 251 40 00.

Utförande

Byggår

1966

Renoveringsår

2011

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 48

Omgivning

Omgivning/natur

Hornstull är en levande mötesplats som du vill vistas i över dygnet. Här finns allt som du brukar hitta i ett vanligt centrum. Förutom butiker har Hornstull en av världens bästa barer och några av Stockholms bästa restauranger. Bergsunds strand lockar med ett folkliv som är extra livligt under helgerna då det ofta är marknader. Du har Tantolunden och det vackra promenadstråket runt Årstaviken strax intill. Såvida du inte hellre väljer turen runt Långholmen och Reimersholme. Som en före detta knutpunkt för spårvagnar och bussar erbjuder Hornstull bra kommunikationer i alla riktningar. Våra båda fastigheter har till och med var sin T-baneuppgång. Via Västerbron når du Marieberg, Smedsuddsbadet och Norr Mälarstrand, men vem behöver egentligen gå över ån efter vatten, när Hornstull bjuder på allt man behöver, när man behöver det.

Närservice

Det finns ett stort utbud av restauranger, butiker, gym och matvaruaffärer i Hornstull. Dessutom ligger Tantolunden och dess grönområden endast 5 minuter från fastigheten.

Kommunikationer

Fastigheten har en av Hornstulls T-baneuppgångar i huset. City når du på 9 minuter. Många busslinjer, däribland 4:an, trafikerar Hornstull som är ett välutvecklat kommunikationsnav. Även flygbussen kan du bekvämt kliva på precis invid fastigheten och åka direkt till Arlanda. Påfarten till E4:an är väldigt nära.

Länkar

Långholmsgatan 17-21
Sökhjälp