Krokslätts fabriker
Krokslätts Fabriker 31 B, Krokslätt, Mölndal - Butik
Kontor
Övrigt
Krokslätts Fabriker 31 B, Krokslätt, Mölndal - Butik
Kontor
Övrigt
Krokslätts Fabriker 31 B, Krokslätt, Mölndal - Butik
Kontor
Övrigt

Krokslätt | Mölndal

Favorit Dela

Krokslätts Fabriker 31 B

Konto, utställning eller produktionslokal i Krokslätts Fabriker om ca 730 kvm. Lokalen har separat kontorsentré och port i markplan. Härlig takhöjd...

Beskrivning

Konto, utställning eller produktionslokal i Krokslätts Fabriker om ca 730 kvm. Lokalen har separat kontorsentré och port i markplan. Härlig takhöjd skapar god känsla och rymd. Äldre stil möter modernt i detta område. Lokalen har öppen planlösning i fd. produktionsdel med kontorsytor, paus och mötesrum på entresolplan.. Varmt välkomna att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller tidsbokning för visning.
  • Total yta

    730 m2

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Erika Borsing

Erika Borsing

erika.borsing@relier.se

070- VISA NR 070-371 05 57

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
relier.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Krokslätts Fabriker 31 B

Om Relier - Real Estate Advisor

Relier - Real Estate Advisor - Vi är en av Sveriges största lokalförmedlare! Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling. Relier - Real Estate Advisor har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Relier - Real Estate Advisor erbjuder även kvalificerade tjänster vid köp eller försäljning av kommersiella fastigheter. Vi har även en nationell grupp inom industri- och logistikuthyrning. Med lokalkännedom och kontor på olika marknader i kombination med både lokaluthyrning och fastighetstransaktioner har vi en unik möjlighet att hyra ut lokaler och sälja fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan gör för Er!

Fler annonser från denna annonsör