Skriv ut

Skapa PDF

HERRESTADS TORSBERG 820

uddevalla

4000 kvm lager/industri/handelsbyggnad med skyltläge vid E6, strax norr om IKEA Uddevalla, kan uppföras och hyras utefter önskemål.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 4 000 - 4 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

På denna fastighet vid E6 två kilometer norr om Torp köpcentrum och Ikea finns möjlighet att uppföra en lager/industri/handelsbyggnad på cirka 4000 kvm för uthyrning. Den upphöjda platån ger ett perfekt skyltläge vid E6 strax norr om Uddevalla och lokalvägen mot E6 är i direkt anslutning med utfart mot E6 söderut vid IKEA ca 2 km eller norrut 3 km med utfart på E6 vid Hogstorp. Det är ett strategiskt bra läge med 8,5 mil till Göteborg och 10,5 mil till Norge. Här finns närhet till allt som kan behövas för att du skall kunna bygga och utveckla ditt företag. Byggnaden uppförs utefter önskemål.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 4 000 4 000

Omgivning

Omgivning/natur

Området ligger vid E6 och har åker/skogsmark som granne.

Närservice

Två kilometer söderut finns Torp köpcentrum med ett mycket stort utbud av restauranger, butiker, bensinstation och annan service.

Kommunikationer

I direkt anslutning till E6.

Övrig information

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

HERRESTADS TORSBERG 820
Sökhjälp