Uddevalla

Favorit Dela

HERRESTADS TORSBERG 820

4000 kvm lager/industri/handelsbyggnad med skyltläge vid E6, strax norr om IKEA Uddevalla, kan uppföras och hyras utefter önskemål.

Beskrivning

På denna fastighet vid E6 två kilometer norr om Torp köpcentrum och Ikea finns möjlighet att uppföra en lager/industri/handelsbyggnad på cirka 4000 kvm för uthyrning. Den upphöjda platån ger ett perfekt skyltläge vid E6 strax norr om Uddevalla och lokalvägen mot E6 är i direkt anslutning med utfart mot E6 söderut vid IKEA ca 2 km eller norrut 3 km med utfart på E6 vid Hogstorp. Det är ett strategiskt bra läge med 8,5 mil till Göteborg och 10,5 mil till Norge. Här finns närhet till allt som kan behövas för att du skall kunna bygga och utveckla ditt företag. Byggnaden uppförs utefter önskemål.
  • Total yta

    4000 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

HERRESTADS-SVENSERÖD 1:10


Omgivning

Omgivning/natur:

Området ligger vid E6 och har åker/skogsmark som granne.

Närservice:

Två kilometer söderut finns Torp köpcentrum med ett mycket stort utbud av restauranger, butiker, bensinstation och annan service.

Kommunikationer:

I direkt anslutning till E6.


Övrig information

Övrigt:

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Erik Wallin

Erik Wallin

Erik.Wallin@colliers.com

+46 VISA NR +46 31 743 00 97

+46 VISA NR +46 76 611 59 00

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

HERRESTADS TORSBERG 820

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör