Skriv ut

Skapa PDF

Skeppsbyggaregatan 9

malmö

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 332 - 2 060 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kontor som kan delas upp i förslagvis 332 kvm, 812 kvm och 916 kvm. Lokalerna nås direkt från den västra infarten från Limhamnsvägen och Mariedalsvägen med ett bra skyltläge. Egen entré är möjligt att tillskapa och kontoret som idag till stor del är öppet landskap går att anpassa.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 332 2 060

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalerna ligger i Västra Hamnen i Malmö, en havsnära stadsdel med ett hållbart helhetstänk. Stadsdelen rymmer många olika funktioner och verksamheter. Kontor, bostäder, handel och samhällsfastigheter är några exempel på den långt ifrån färdigutvecklade urbana och naturnära stadsdelen. Västra Hamnen lockar besökare från hela Malmö men också hela världen. Turning Torso, ritad av den spanske arkitekten Santiago Calatrava är en populär attraktion med sin skruvade design och sina 190 meter över havet.

Närservice

I Västra hamnen finns ett stort utbud av restauranger och service. I närheten finns även Park Inn by Radisson samt dagligvaruhandel (Ica Maxi), Systembolaget och Apoteket . Fastigheten har ett fullt utrustat gym på drygt 200 kvm exklusivt för husets hyresgäster, samt en egen restaurang, populär både bland hyresgäster och andra i området.

Kommunikationer

Med den pågående öppningen av Neptunigatan, planerad till sommaren 2019, når man Centralstationen på ett par minuter med den nya busslinjen som väntar. Lokalbussar går kontinuerligt och ofta och expressfiler byggs. Kastrup Flygplats nås på ca 20 minuter. Gångavstånd ca 12-13 minuter över Neptunigatan till nedfarten till Citytunneln.

Dokument

Skeppsbyggaregatan 9
Sökhjälp