Skriv ut

Skapa PDF

Kungsängsvägen 27, Boländerna

uppsala

Välkommen till vårt nyproducerade First office med sober inredning, ljusa materialval och full komfort inkluderad i hyran!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Hyra: 5 217 kr/m²/år
Storlek: 9 - 46 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Klöverns nyaste kontorshotell i Uppsala. Det finns 15 moderna kontorsrum i storlekar mellan 9-46 kvm. I hyran ingår tillgång till gemensamma mötesrum, internet, kök,, kaffe/te, internet, städning och parkeringsplats. Konceptet är idealiskt för er som uppskattar en flexibel kontorslösning utan att behöva ansvar för en helt egen lokal. Gemensamt för våra First office, är att olika företag jobbar tillsammans, fast var för sig. Perfekt lösning för mindre företagare som ändå önskar kollegor på en arbetsplats. Välkommen till Kungsporten!

Utförande

Byggår

1988

Renoveringsår

2018

Våningsplan

2

Planlösning

First office finns på våningsplan 2. Rummen är ljusa och modernt inredda med skrivbord, stol och förvaringsmöbler. Väggarna är vita och en sober heltäckande matta pryder golven. Trevligt inredda mötesrum samt kök med matplats och 3 wc. Utanför porten finns en fin grönskande en innergård med sittplatser.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 9 46 5 217

Ekonomi

Hyra

5 217 kr/m²/år

Omgivning

Omgivning/natur

Kungsporten har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden i Östra Uppsala. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla kontorslösningar för såväl det mindre som det stora företaget. I fastigheten finns även 3 st First officekontor för det mer flexibla företaget. På behagligt promenad/cykelavstånd finns Resecentrum för samtlig tåg och busstrafik mot såväl Stockholm som Gävle och Västerås. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.

Närservice

På Kungsporten finns ett stort serviceutbud. Det finns bland annat gym, massage, fotvård, restaurangskola, inredningsföretag och lunchrestauranger i fastigheten. Kungshörnet på andra sidan gatan har många populära lunchrestauranger till exempel Citysallad. Boländerna har den största andelen av Uppsalas totala varuhandel, såsom IKEA, Bauhaus och Plantagen.

Kommunikationer

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 10 trafikerar Kungsporten och flera andra bussar passerar Kungsgatan och Boländerna. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Dokument

Länkar

Kungsängsvägen 27
Sökhjälp