Skriv ut

Skapa PDF

Torshamnsgatan 39, Kista

kista

Kista har kallats Stockholms tillväxtmotor, och med all rätt. Hit flyttar företag, studenter och forskare från hela världen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 125 m²
Tillträde: Omg eller enl överrenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

nordicForum är utvecklat för att Ert företag ska kunna växa. Här anpassar sig lokalerna efter Er och inte tvärtom. nordicForum är för Er som tror på framtiden. nordicForum ägs av Profi Fastigheter och har en yta på 43 000 kvm fördelade på två huskroppar. Här sitter företag inom IT, bilsäkerhet, förnybar energi och medicinteknik. Gemensamt för alla är att de har siktet inställt på framtiden. En central reception hälsar hyresgäster välkomna och tar emot era besökare. Här erbjuds hjälp med allt från posthantering och passerkort till kemtvätt och städning. I huset finns konferensanläggning, restaurang och gym.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

5 av 9

Planlösning

Liten modern lokal en trappa upp i fastigheten. Idag öppen planlösning med plats för mellan 4-6 personer, ett mötesrum för 6 personer samt ett samtalsrum, pentry med sittplats för 8 personer. I lokalen finns även ett utrymme för skrivare och förråd. Ett fint litet kontor som har det mesta man kan önska sig! Välkomna på visning!

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 125

Omgivning

Omgivning/natur

Kista Science City är en kreativ smältdegel. Här träffas företagare, forskare och studenter på ett naturligt sätt. Har du kontor i Kista arbetar du inte utanför Stockholm - du befinner dig i ett av världens viktigaste centrum för utveckling. Kista brukar kallas Stockholms tillväxtmotor. Här finns en drivkraft och arbetsglädje som är lätt att dras med i. Strax norr om Stockholm hittar du denna internationella mötesplats.

Parkeringsmöjligheter/garage

P-platser finns i både kall- och vamrgarage

Närservice

I fastigheten bredvid finns en reception som hälsar hyresgäster välkomna och tar emot besökare. Här erbjuds hjälp med allt från posthantering och passerkort till kemtvätt och städning. I huset finns även konferensanläggning, restaurang, ett trevligt café och gym.

Kommunikationer

7 minuter till T-bana och pendeltåg samt att flygbussarna nu går igenom Kista och stannar på ett flertal ställen

Övrig information

Övrigt

Lokalen kan hyras per omgående, planlösning i lokal anpassas till hyresgästens önskemål.

Länkar