Skriv ut

Skapa PDF

Traktorvägen 11, Nova, Lund

lund

Unik kontorslokal på översta våningsplanet med härligt ljus, rymd och utsikt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 350 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Unik kontorslokal på översta våningsplan i fastigheten. Kontorsytorna har en annorlunda karaktär med fint vinklade glaspartier som ger extra rymd och ljus. Ytan är fördelad på traditionella kontorsrum med glaspartier samt öppet kontorslandskap.Bra konferensmöjligheter finns både i lokalen och i fastigheten. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka in en visning.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

5

Planlösning

Går att anpassa för att passa er verksamhet optimalt.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 350

Omgivning

Omgivning/natur

Inom gångavstånd ligger handelsplatsen Mobilia och köpcenter Nova Lund, vilket bidrar till en god rörelse i området. Fastigheten har ett mycket bra skyltläge utmed Fjelievägen. I nära anslutning finns stort utbud av matbutiker inom Mobilia samt stort utbud av shopping och restauranger med dess omedelbara närhet till Nova Lund.

Närservice

Ett brett utbud av kommersiell service finns tillgängligt i området inom gångavstånd från fastigheten. Nova Lund erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger. Inom handelsplatsen Mobilia finns flertalet livsmedelsbutiker. I fastigheten lfinns en välrenommerad lunchrestaurang. Längs Fjelievägen ligger bland annat en bensinstation, biltvätt och hotell.

Kommunikationer

Kommunikationer till fastigheten är goda då Fjelievägen passerar precis utanför och E6:an ligger endast två kilometer bort. Hållplatser för kollektivtrafiken finns i nära anslutning till fastigheten, där stadsbussar samt vissa regionbussar passerar. Med buss nås Lunds centralstation inom 5 minuter. Centrala Lund kan även enkelt nås på cykel.

Traktorvägen 11
Sökhjälp