Skriv ut

Skapa PDF

Kronborgsgränd 11, Kista

kista

Anpassningsbart kontor i Kista Front. Möjlighet till parkering.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 290 m²
Karta

Information

Beskrivning

I Kista Front finns nu möjlighet att hyra detta kontor om totalt 290 kvm. Kontoret kommer att anpassas tillsammans med ny hyresgäst vilket gör att det finns stor möjlighet att påverka dess utformning. Läget är mycket bra med närhet till Kista Galleria och dess shopping, service, restauranger och tunnelbana. Önskar ni parkeringsplatser så löser vi självklart det i direkt anslutning till kontoret. Bilderna är referensbilder och visar exempel på en anpassad lokal.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 290

Omgivning

Omgivning/natur

Kista Front ligger precis vid infarten till Kista och har ett synligt läge invid E18. Närmiljön präglas av en mix av kontor, bostäder, närservice och några av Kistas grönaste platser med Ärvinge ängar och Ursviks friluftsområde precis utanför dörren.

Närservice

I närmiljön utanför kontoret finns ett stort utbud av lunchrestauranger och närservice, såsom närbutik, kemtvätt, frisör och biluthyrning. Inom promenadavstånd finns även Kista Galleria med ett komplett serviceutbud, food court och träningsmöjligheter, såsom SATS, Friskis & Svettis samt World Class.

Kommunikationer

Ca 5 minuter till tunnelbana (Kista - blå linje). 200 meter till buss och flygbuss. Direktaccess till E4 och E18. 2023 kommer tvärbanan ha en station i direkt anslutning till huset. Cirka 12 minuter till Bromma flygplats och 5 minuter till Helenelunds pendeltågsstation.

Länkar

Kronborgsgränd 11
Sökhjälp