Skriv ut

Skapa PDF

Kronborgsgränd 21, Kista

kista

Flexibelt kontor i Kista Front som anpassas för ny hyresgäst.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 646 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

På plan två i Kista Front ligger detta kontor om 646 kvm. Kontoret kommer att anpassas efter den nya hyresgästens önskemål vilket gör att det finns stora möjligheter att påverka planlösning och ytskikt. Bilderna är referensbilder och visar exempel på en anpassad lokal.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 646

Omgivning

Omgivning/natur

Kista Front ligger precis vid infarten till Kista och har ett synligt läge invid E18. Närmiljön präglas av en mix av kontor, bostäder, närservice och några av Kistas grönaste platser, Ärvinge ängar och Ursviks friluftsområde, precis utanför dörren.

Närservice

I närmiljön utanför kontoret finns ett stort utbud av lunchrestauranger och närservice, såsom närbutik, kemtvätt, frisör och biluthyrning. Inom promenadavstånd finns även Kista Galleria med ett komplett serviceutbud, food court och träningsmöjligheter, såsom SATS, Friskis & Svettis och World Class.

Kommunikationer

Ca 5 minuter till tunnelbana (Kista - blå linje). 200 meter till buss och flygbuss. Direktaccess till E4 och E18. 2023 kommer tvärbanan ha en station i direkt anslutning till huset. Cirka 12 minuter till Bromma flygplats och 5 minuter till Helenelunds pendeltågsstation.

Länkar

Kronborgsgränd 21
Sökhjälp