Stockholm
| Kista

Favorit Dela

Borgarfjordsgatan 16

Volt Kista: ovanligt ljust kontor med bra takhöjd mitt i expansiva Kista.

 • Kategori:

  Kontor, Övrigt

 • Tillträde:

  Enl ök

 • Storlek:

  679 m²

 • Hyra:
Välkommen till Volt Kista, spännande och kreativ miljö med stora, ljusa ytor! Volt Kista har utmärkt skyltläge mot såväl Borgarfjordsgatan som Hanstavägen. Bland övriga nyinflyttade hyresgäster märks Munters AB, Effective Communication AB, Brighter AB, Nercia AB, Hack Your Closet, SBP AB och R3M AB. Lokalen är i grunden i gott skick och när vi vet hur du vill ha just din lokal avseende planlösning, ytskikt, inredning o.s.v. blir den efter anpassningarna en unik hybrid av klassisk industrikänsla och toppmodern, representativ lokal som du och ditt företag kan verka, trivas och utvecklas i.
 • Total yta

  679 m2

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Reykjavik 1

Byggår:

1987

Renoveringsår:

2019

Våningsplan:

2 av 4

Planlösning:

Lokalen är i öppen planlösning men kan naturligtvis anpassas både vad gäller rumslösningar samt ytskikt, inredning o.s.v. så att den efter anpassningarna blir perfekt för er; en unik hybrid av klassisk industrikänsla och toppmodern, representativ lokal som du och ditt företag kan verka, trivas och utvecklas i.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Volt Campus ligger helt centralt mitt i Kista, och är därmed lätt nåbar både med bil, T-bana, bussar och pendeltåg.

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Omgivning/natur:

Närmsta granne i norr ligger den lilla men trevliga Kista Gård Park.

Företag i närheten:

I Kista verkar ca 70 000 personer i något av de 10 000 företag som finns där. Merparten återfinns inom IT- och telekombranscherna och här finns företag som Ericsson, som f.ö. är närmsta granne med en av sina utvecklingsavdelningar, IBM, Microsoft, Intel m. fl. Men även advokat- och patentbyråer, revisionsfirmor, reklamföretag och bemanningsbolag är välrepresenterade i Kista. Dessutom har både KTH och Stockholms universitet filialer för utbildning och forskning här.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ja, p-platser utomhus samt i garage i fastigheten med cykelparkering med omklädningsmöjligheter, El-platser och Biltvätt

Närservice:

Volt Campus ligger ca 200 meter från Kista Galleria som är en av Sveriges största och modernaste handelsplatser med runt 18 miljoner besökare årligen. Här finns ett rikt service- och nöjesutbud i form av 180 butiker och restauranger, biografer, bowling, gokart, tunnelbana, BVC, vårdcentral, tandläkare m.m. I fastigheten finns även en restaurang som under hösten öppnar i ny regi. Kistamässan ligger några kvarter bort vid Victoria Tower och med Scandics nya hotell som erbjuder möjligheter till möten och konferenser

Kommunikationer:

- Bil - Kista ligger nära de stora trafiklederna E4 och E18. Till centrala Stockholm tar resan cirka 15 minuter. Förbifart Stockholm kommer när den är klar om några år att ha en anslutning i Akalla vid Hanstavägen, som i sin tur leder rakt ner till fastigheten. - T-bana - Till Kista t-banestation är det cirka 5 minuters promenad och till T-centralen tar resan cirka 15 minuter. Norrut kommer linjen att förlängas och kopplas ihop med Barkarby Station. - Pendeltåg - Helenelunds station nås med cirka 15 minuters promenad. Med pendeltåget tar det sen cirka 12 minuter till Stockholms central, eller 24 minuter till Arlanda. - Buss - Kista nås med ett femtontal olika busslinjer från bland annat Bromma, Vällingby, Spånga, Sollentuna, Jakobsberg, Upplands Väsby Åkersberga, Norrtälje, Vallentuna och Enköping. -Tvärbanan norrgående är under utveckling och en station invid Kista Galleria är planerad till 2021, då man därmed får access via spårväg till bl.a Bromma flygplats.

Skyltläge:

Bästa möjliga skyltläge både mot Borgarfjordsgatan och Hanstavägen

Vägbeskrivning:

Volt Campus ligger centralt i Kista längs med Borgarfjordsgatan och Hanstavägen. Från E4 norrgående tar man av in på E18 västerut vid trafikplats Kista och tar sedan av in på Hanstavägen för att därefter svänga in på Kistavägen i rondellen. Efter denna kommer Isafjordsgatan som en tvärgata vid trafikljus, där tar man till vänster och sedan följer till nästa tvärgata som är Borgarfjordsgatan, då man tar till vänster. Volt Campus ligger sedan på nr 16, höger sida.


Övrig information

Övrigt:

Lokalen är lämplig inte bara som kontor, utan även för företag som har behov av labb- lager eller lättare produktion som en del av sin verksamhet. In- och utlastnings möjligheter, bärighet och el- kapacitet med högspänning in i fastigheten, är ovanligt bra. Utbildningsverksamhet för vuxenutbildning kan också fungera.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MG

Uthyrning

Markus Gahnfelt

mg@nordika.se

0739 VISA NR 0739-808041

Marknadsförs av Nordika Förvaltning AB, c/o Nordika Fastigheter AB
Norrlandsgatan 20 3tr
11143 Stockholm
nordika.se
Borgarfjordsgatan 16