Skriv ut

Skapa PDF

Borgarfjordsgatan 16, Stockholm

kista

Volt Campus: unika kontor med industrikänsla a la New York och 6 m i tak mitt i expansiva Kista.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 572 - 1 854 m²
Tillträde: Enl ök
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Volt Campus, den spännande och kreativa miljö med stora, ljusa ytor med över 6 m i takhöjd dessa fd. industrilokaler bjuder in till. En modern fabrik där resultatet av vad ditt företag producerar inte längre är av endast fysisk karaktär. Volt Campus har ett utmärkt skyltläge mot såväl Borgarfjordsgatan som Hanstavägen och där Ericsson blir din närmaste granne i en av huskropparna. Bland övriga nyinflyttade hyresgäster märks Munters AB, Effective Communication AB och R3M AB. Det finns fortfarande möjlighet att hyra lokaler, där den minsta ytan är 572 kvm och den f.n. största sammanhängande ca 1874 kvm. Lokalerna är i grunden i gott skick och när vi vet hur du vill ha just din lokal avseende planlösning, ytskikt, inredning o.s.v. blir den efter anpassningarna en unik hybrid av klassisk industrikänsla och toppmodern, representativ lokal som du och ditt företag kan verka, trivas och utvecklas i.

Utförande

Byggår

1987

Renoveringsår

2019

Våningsplan

2 av 4

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Lokalerna är huvudsakligen i öppen planlösning men kan naturligtvis anpassas både vad gäller rumslösningar samt ytskikt, inredning o.s.v. så att den efter anpassningarna blir perfekt för er; en unik hybrid av klassisk industrikänsla och toppmodern, representativ lokal som du och ditt företag kan verka, trivas och utvecklas i.

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Volt Campus ligger helt centralt mitt i Kista, och är därmed lätt nåbar både med bil, T-bana, bussar och pendeltåg.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 572 1 854

Omgivning

Omgivning/natur

Närmsta granne i norr ligger den lilla men trevliga Kista Gård Park.

Företag i närheten

I Kista verkar ca 70 000 personer i något av de 10 000 företag som finns där. Merparten återfinns inom IT- och telekombranscherna och här finns företag som Ericsson, som f.ö. är närmsta granne med en av sina utvecklingsavdelningar, IBM, Microsoft, Intel m. fl. Men även advokat- och patentbyråer, revisionsfirmor, reklamföretag och bemanningsbolag är välrepresenterade i Kista. Dessutom har både KTH och Stockholms universitet filialer för utbildning och forskning här.

Parkeringsmöjligheter/garage

Ja, garage i fastigheten och p-platser utomhus

Närservice

Volt Campus ligger ca 200 meter från Kista Galleria som är en av Sveriges största och modernaste handelsplatser med runt 18 miljoner besökare årligen. Här finns ett rikt service- och nöjesutbud i form av 180 butiker och restauranger, biografer, bowling, gokart, tunnelbana, BVC, vårdcentral, tandläkare m.m. I fastigheten finns även en restaurang som under hösten öppnar i ny regi. Kistamässan ligger några kvarter bort vid Victoria Tower och med Scandics nya hotell som erbjuder möjligheter till möten och konferenser

Kommunikationer

- Bil - Kista ligger nära de stora trafiklederna E4 och E18. Till centrala Stockholm tar resan cirka 15 minuter. Förbifart Stockholm kommer när den är klar om några år att ha en anslutning i Akalla vid Hanstavägen, som i sin tur leder rakt ner till fastigheten. - T-bana - Till Kista t-banestation är det cirka 5 minuters promenad och till T-centralen tar resan cirka 15 minuter. Norrut kommer linjen att förlängas och kopplas ihop med Barkarby Station. - Pendeltåg - Helenelunds station nås med cirka 15 minuters promenad. Med pendeltåget tar det sen cirka 12 minuter till Stockholms central, eller 24 minuter till Arlanda. - Buss - Kista nås med ett femtontal olika busslinjer från bland annat Bromma, Vällingby, Spånga, Sollentuna, Jakobsberg, Upplands Väsby Åkersberga, Norrtälje, Vallentuna och Enköping. -Tvärbanan norrgående är under utveckling och en station invid Kista Galleria är planerad till 2021, då man därmed får access via spårväg till bl.a Bromma flygplats.

Skyltläge

Bästa möjliga skyltläge både mot Borgarfjordsgatan och Hanstavägen

Vägbeskrivning

Volt Campus ligger centralt i Kista längs med Borgarfjordsgatan och Hanstavägen. Från E4 norrgående tar man av in på E18 västerut vid trafikplats Kista och tar sedan av in på Hanstavägen för att därefter svänga in på Kistavägen i rondellen. Efter denna kommer Isafjordsgatan som en tvärgata vid trafikljus, där tar man till vänster och sedan följer till nästa tvärgata som är Borgarfjordsgatan, då man tar till vänster. Volt Campus ligger sedan på nr 16, höger sida.

Övrig information

Övrigt

Lokalerna är lämpliga inte bara som kontor, utan även för företag som har behov av labb- lager eller lättare produktion som en del av sin verksamhet. In- och utlastnings möjligheter, bärighet och el- kapacitet med högspänning in i fastigheten, är ovanligt bra. Utbildningsverksamhet för vuxenutbildning är också passande verksamhet.

Dokument

Länkar

Borgarfjordsgatan 16
Sökhjälp