Skriv ut

Skapa PDF

Skeppsbron 1c, Malmö C / Centralstationen

malmö

I Malmö Centralstations huvudbyggnad, plan 3, finns ett av Malmös bästa kontor, för ca 45 personer.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 790 - 790 m²
Tillträde: 2018-12-24 Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till kontoret på Malmö Centralstation - en attraktiv arbetsplats med stilsäker design av idag i historisk miljö- måste helt enkelt ses! I det snart lediga kontoret på plan 3 möts moderna material med de 100-åriga salarna. Det här är ett bra ställe att jobba på, nära kommunikationer och allt annat som behövs för en smidig arbetsdag. Från entrén från Skeppsbron 1 möts man av en välkomnande entré med 3 intilliggande mötesrum med utsikt över vattnet vid Skeppskajen bort mot Malmö Högskola och Studio. Arbetsrummen fördelar sedan sig på ömse sidor om den sammanlänkande korridoren och är av varierande storlek- från enmansrum till för 10 - 12 personer. Kontoret är dimensionerat för 40- 50 personer. Centralt i kontoret finns en generös pausyta med öppet kök, och även ett bibliotek/vardagsrum med klassisk känsla. De stora välvda fönstren och den höga takhöjden ger karaktär till kontoret. Kontoret öppnar sig mot stadsrummet i alla väderstreck (man ser Drottningtorgets tak, St Petri kyrktorn, Savoy, Kronprinsen, Malmö Live, Högskolan och Studio vid kajen, Glashallen på stationen, Glasvasen). Rummen har blandat parkett och textilgolv och akustiktak i vissa delar. Ventilation, kyla och el är nyligen kompletterad till modern standard.

Utförande

Renoveringsår

2017

Våningsplan

3

Planlösning

Från entrén från Skeppsbron 1 möts man av en välkomnande entré med 3 intilliggande mötesrum med utsikt över vattnet vid Skeppskajen bort mot Malmö Högskola och Studio. Arbetsrummen fördelar sedan sig på ömse sidor om den sammanlänkande korridoren och är av varierande storlek- från enmansrum till för 10 - 12 personer. Kontoret är dimensionerat för 40- 50 personer. Centralt i kontoret finns en generös pausyta med öppet kök, och även ett bibliotek/vardagsrum med klassisk känsla.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 790 790

Omgivning

Omgivning/natur

Centralare än Malmö Central finns inte! På Malmö C, nära till Malmö Högskola, Malmö Live och på några få minuter till fots når du Gamla Väster och Stortorget med hela dess serviceutbud. Huset ligger i det mest attraktiva området för kontor idag. Samtidigt kan du ta en frisk lunchpromenad längs vattnet på tryggt avstånd från bilar. Med tåg når du Triangeln och Möllan på 2 minuter.

Närservice

Inne Malmö C under kontoret finns mer än 15 café- och restauranger, Coop, Forex, uttagsautomat, Pocketshop, apotek mm. En kort promenad tar dig till Stortorget, Lilla torg och gågatan med citys hela utbud av restauranger, hotell, service och shopping.

Kommunikationer

Med Centralstationens hela utbud av tåg och bussar har man maximal tillgänglighet. Bilen får också plats men allra smidigast för såväl gäster som besökare är att åka kollektivt eller varför inte cykla? Bra för miljön och bra för dig!

Dokument

Skeppsbron 1c
Sökhjälp