Skriv ut

Skapa PDF

Suttungs gränd 2, Uppsala Gate

uppsala

Centralt kontorshotell i sober färgsättning, och med all önskvärd komfort inkluderad i hyran.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 24 - 26 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Klöverns kontorshotell, First office i Uppsala Gate. Här finns 12 moderna kontorsrum i storlekarna mellan 12-26 kvm. Just nu finns det 2 lediga rum om 24 respektive 26 kvm. I hyran ingår tillgång till gemensamma mötesrum, touchdownplatser, kök inkl. kaffe/te, internet och städning. Konceptet är idealiskt för mindre nystartade företag som uppskattar nätverk med likasinnade, eller för er som önskar en flexibel kontorslösning. Uppsala Gate har det perfekta läget för tågpendlare.

Planlösning

Utförande

Byggår

2018

Våningsplan

1

Planlösning

Möblerat ljust kontorsrum med stort fönsterparti och glasväggar. First office är modernt inrett i sober färgsättning, såsom vitmålade väggar, grafitgrå täckande matta och avgränsande glaspartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Rummen är möblerade med vita höj-/och sänkbara skrivbord, kontorsstol samt förvaringsskåp med hyllplan. Hyresgästen har tillgång till gemensamma utrymmen såsom 2 mötesrum (avsett för ca 6 personer och ca 4 personer), telefonirum, kök med matplats och förråd/kopiering..

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 24 26

Omgivning

Omgivning/natur

Uppsala Gate har ett bra pendlarläge intill Resecentrum på Kungsgatan mitt i centrala Uppsala. First office har flexibla rumsstorlekar för 1-4 personer. I fastigheten finns Elite hotell, Bishop arms och den populära lyxrestaurangen Miss Voon. Det finns även en rooftop bar med magnifik vy över hela stan.

Närservice

Läget mitt i centrala Uppsala har ett rikt serviceutbud av butiker, restauranger och caféer. Det finns trevliga shoppingstråk och gallerior. För friskvård finns både yogacenter, flertalet gym och Centralbadet på gångavstånd. Stationen har goda luncher med populär uteservering. Inne i Resecentrum finns både caféer och flera alternativ till take awayluncher såsom sushi, baguetter och sallader.

Kommunikationer

Uppsala Gate är beläget precis intill Resecentrum för både tåg och busstrafik över hela länet. Bättre pendlarläge kan man inte få tag på i Uppsala.

Länkar

Suttungs gränd 2
Sökhjälp