Suttungs gränd 2, Uppsala Gate, Uppsala - Kontorshotell
Suttungs gränd 2, Uppsala Gate, Uppsala - Kontorshotell
Suttungs gränd 2, Uppsala Gate, Uppsala - Kontorshotell
Suttungs gränd 2, Uppsala Gate, Uppsala - Kontorshotell
Suttungs gränd 2, Uppsala Gate, Uppsala - Kontorshotell
Suttungs gränd 2, Uppsala Gate, Uppsala - Kontorshotell

Uppsala Gate | Uppsala

Favorit Dela

Suttungs gränd 2

Centralt kontorshotell i sober färgsättning, och med all önskvärd komfort inkluderad i hyran.

Beskrivning

Välkommen till Klöverns kontorshotell, First office i Uppsala Gate. Här finns 12 moderna kontorsrum i storlekarna mellan 12-26 kvm. Just nu finns det 2 lediga rum om 24 respektive 26 kvm. I hyran ingår tillgång till gemensamma mötesrum, touchdownplatser, kök inkl. kaffe/te, internet och städning. Konceptet är idealiskt för mindre nystartade företag som uppskattar nätverk med likasinnade, eller för er som önskar en flexibel kontorslösning. Uppsala Gate har det perfekta läget för tågpendlare.
  • Total yta

    26 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 24 26

Utförande

Byggår:

2018

Våningsplan:

1

Planlösning:

Möblerat ljust kontorsrum med stort fönsterparti och glasväggar. First office är modernt inrett i sober färgsättning, såsom vitmålade väggar, grafitgrå täckande matta och avgränsande glaspartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Rummen är möblerade med vita höj-/och sänkbara skrivbord, kontorsstol samt förvaringsskåp med hyllplan. Hyresgästen har tillgång till gemensamma utrymmen såsom 2 mötesrum (avsett för ca 6 personer och ca 4 personer), telefonirum, kök med matplats och förråd/kopiering..


Teknisk information

Hiss:

Ja

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Omgivning/natur:

Uppsala Gate har ett bra pendlarläge intill Resecentrum på Kungsgatan mitt i centrala Uppsala. First office har flexibla rumsstorlekar för 1-4 personer. I fastigheten finns Elite hotell, Bishop arms och den populära lyxrestaurangen Miss Voon. Det finns även en rooftop bar med magnifik vy över hela stan.

Närservice:

Läget mitt i centrala Uppsala har ett rikt serviceutbud av butiker, restauranger och caféer. Det finns trevliga shoppingstråk och gallerior. För friskvård finns både yogacenter, flertalet gym och Centralbadet på gångavstånd. Stationen har goda luncher med populär uteservering. Inne i Resecentrum finns både caféer och flera alternativ till take awayluncher såsom sushi, baguetter och sallader.

Kommunikationer:

Uppsala Gate är beläget precis intill Resecentrum för både tåg och busstrafik över hela länet. Bättre pendlarläge kan man inte få tag på i Uppsala.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

CT

Förvaltningsassistent

Christina Toth

christina.toth@klovern.se

010- VISA NR 010-482 72 53

Marknadsförs av Klövern AB
klovern.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Suttungs gränd 2

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör