Skriv ut

Skapa PDF

Fyrisborgsgatan 2, Uppsala

uppsala

Nu kan vi erbjuda toppmoderna kontor i representativ fastighet med bästa läget ut med Tycho Hedens Väg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 707 - 1 707 m²
Karta

Information

Beskrivning

Representativ fastighet i mycket bra läge i Fyrislund. Lokalen är av god standard och ger ett ljust intryck med härligt ljusinsläpp från flera väderstreck. Planlösningen är flexibel och det är möjligt att tillskapa öppna kontorsytor. Ett av lokalens stora plus är lokalens köksyta som har ett härligt ljusinsläpp och en fantastiskt altan i bästa solläge. Mycket goda parkeringsmöjligheter finns i fastighetens varmgarage samt utomhusplatser i direkt anslutning till fastigheten. Här erbjuds även laddstationer för elbilar.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 707 1 707

Omgivning

Omgivning/natur

Fyrislund är ett område som kännetecknas av företag inom läkemedelsbranschen. I området finns även handel, industri och kontor. Området har även nära till grönområdet och trevliga promenadstråk.

Närservice

I området finns flertalet uppskattade restauranger. I Boländernas handelsområde finns ett brett serviceutbud med företax som ex Ikea, Bauhaus, Rusta, Max med flera andra.

Kommunikationer

Från fastigheten finns mycket goda kommunikationer till Uppsala centrum. Cirka vart 10 minut går en buss från området under normala kontorstider. Fastigheten ligger i nära anslutning till E4:ans infart till Uppsala.

Övrig information

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Dokument

Länkar

Fyrisborgsgatan 2
Sökhjälp