NORSBORG

Favorit Dela

Kumla Gårdsväg 21 A

Lagerlokal med egen markport.

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Storlek:

    1 056 m²

  • Hyra:
En öppen och rymlig lagerlokal. Markporten i lokalen ger goda inlastningsmöjligheter. I direkt anslutnig till lokalen finns parkering. I området finns ett stort antal företag i varierande branscher, stora som små. Allt från livsmedelshandel, tvätteri- och byggverksamheter till transporttjänster, metall- och elektronikindustrier. Ta chansen och etablera ditt företag i Eriksbergs Industriområde!
  • Total yta

    1056 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Eriksbergs industriområde ligger lättåtkomligt både från E4/E20 och Hågelbyleden. I närheten ligger Mc Donalds, Ica Maxi och Bauhaus. Större serviceutbud finns med kort bilfärd i Hallunda och Alby Centrum. Lite längre bort finns även Kungens Kurva och Skärholmen Centrum med all service som kan tänkas behövas.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns att hyra

Kommunikationer:

Fastigheten ligger i Eriksbergs industriområde som är strategiskt beläget mellan E4 och riksväg 258, Hågelbyleden. Buss från området går till bland annat till Hallunda, Alby och Tumba. Från Alby, som är närmaste tunnelbanestation med en promenad på drygt 2 km, tar det ca 35 minuter till T-Centralen.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten inrymmer två lager- och logistikbyggnader. Den ena är Castellum i Stockholms största byggnad där hanteras och distribueras bland annat post till hela Mälardalen. Den andra byggnaden är en av våra nyproduktioner.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Filip Carlberg

Filip Carlberg

Filip.Carlberg@castellum.se

+468 VISA NR +4686023367

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Kumla Gårdsväg 21 A

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör