Skriv ut

Skapa PDF

Hildedalsgatan 1, Backaplan

göteborg

Stor butikslokal med verkstad och bra läge i Hisingen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 5 301 - 5 301 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Modern fastighet från 2007 med möjlighet att bedriva verkstad, butik eller däckhotell. Fastigheten består av två byggnader. Den stora byggnaden är i två plan med egen uppfart till det övre planet. Här har bedrivits bilförsäljning och bilverkstad. Den mindre byggnaden används idag som däckhotell. Fastigheten erbjuder goda parkeringsmöjligheter och är helt inhägnad.

Planlösning

Utförande

Byggår

2007

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 5 301 5 301

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Grimbo industriområde på Hisingen, i närheten av Hildedals bostadsområde. Hisingen är Sveriges fjärde största ö och fyller hälften av Göteborgs yta. Hisingen har mest, bostäder, storindustrier, bostäder, köpcentrum, grönområden, badplatser och båthamnar. Hisingen är strategiskt beläget för lager- och logistikföretag eftersom det alltid är nära till de stora lederna. Det är stort tryck från handelsföretag att etablera sig här, eftersom bland annat Bäckebol köpcenter med IKEA finns i närheten, Backaplan är ett annat stort köpcenter som finns på Hisingen.

Närservice

Ett flertal lunchrestauranger finns i närheten, Sankt Jörgens Golf samt Gårda Johan Centrum. Hornback ligger endast ett stenkast från fastigheten.

Kommunikationer

Goda kommunikationer, flera busshållplatser alldeles intill fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av visning!

Hildedalsgatan 1
Sökhjälp