Skriv ut

Skapa PDF

Esplanaden 3 C + D, Centrum

sundbyberg

Hyr kontor med flexibel planlösning och kontraktstid i Sundbybergs absoluta centrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 000 - 2 500 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1980

Renoveringsår

2006

Planlösning

I detta hus finns chansen att hyra tre separata lokaler, varav två är fina hörnlokaler. Planlösningarna är blandade och flexibla med stora öppna ytor, pentryn, kaffestationer och WC-partier i flera lägen samt både konferensrum och mindre kontorsrum. I vissa delar av lokalerna finns direkt tillgång till lasthiss. I garaget finns bil- och cykelparkering samt dusch- och cykelrum för alla på kontoret. Det här är kontor som lämpar sig även för företag som söker tillfälliga lokaler och kortare hyreskontrakt.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 000 2 500

Omgivning

Omgivning/natur

Sundbyberg är "staden i staden". Samtidigt som läget är strategiskt, med sin närhet till både E4 och E18 och därmed enkel access till Bromma, Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Allt fler företag upptäcker Sundbyberg, och de senaste åren har många företag inom bland annat service, kunskap, IT, telekom och bank valt att lägga sina kontor här.

Parkeringsmöjligheter/garage

I fastigheten finns cirka 250 garageplatser under mark. Utöver det finns det inom området cirka 700 parkeringsplatser.

Kommunikationer

För den som ska ta sig till och från jobbet har Sundbyberg det allra bästa kommunikationsläget! Här finns lediga kontor med närhet till både tunnelbanans blå linje, cykelbanor pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, flygbussar till Arlanda och Bromma samt till bussar som går mot både Odenplan och västerort. Och Bromma flygplats ligger på gångavstånd! Välkomna till Sundbyberg.

Dokument

Esplanaden 3 C + D
Sökhjälp