Esplanaden 3

Sundbyberg , Sundbyberg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 000 - 2 500 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Hyr kontor med flexibel planlösning i Sundbybergs absoluta centrum, även möjlighet till korttidskontrakt

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 000 2 500

Utförande

Fastighetsbeteckning:

5883 [Kabeln 6]

Byggår:

1980

Renoveringsår:

2006

Planlösning:

I detta hus finns chansen att hyra tre separata lokaler, varav två är fina hörnlokaler. Planlösningarna är blandade och flexibla med stora öppna ytor, pentryn, kaffestationer och WC-partier i flera lägen samt både konferensrum och mindre kontorsrum. I vissa delar av lokalerna finns direkt tillgång till lasthiss. I garaget finns bil- och cykelparkering samt dusch- och cykelrum för alla på kontoret. Det här är kontor som lämpar sig även för företag som söker tillfälliga lokaler och kortare hyreskontrakt.

Omgivning

Omgivning/natur:

Sundbyberg är "staden i staden". Samtidigt som läget är strategiskt, med sin närhet till både E4 och E18 och därmed enkel access till Bromma, Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Allt fler företag upptäcker Sundbyberg, och de senaste åren har många företag inom bland annat service, kunskap, IT, telekom och bank valt att lägga sina kontor här.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I fastigheten finns cirka 250 garageplatser under mark. Utöver det finns det inom området cirka 700 parkeringsplatser.

Kommunikationer

För den som ska ta sig till och från jobbet har Sundbyberg det allra bästa kommunikationsläget! Här finns lediga kontor med närhet till både tunnelbanans blå linje, cykelbanor pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, flygbussar till Arlanda och Bromma samt till bussar som går mot både Odenplan och västerort. Och Bromma flygplats ligger på gångavstånd! Välkomna till Sundbyberg.
Esplanaden 3

Om Skandia Fastigheter

Kontoret är en plats där människor trivs, sliter, har kul, misslyckas och lyckas ihop. Inte minst är det rum där man befinner sig en stor del av sin vakna tid. Vi är övertygade om att kontorslokaler kan bidra till uppkomsten av innovativa idéer. När ni hyr kontor ska ni få mer än en hyresavi. Ni ska få en partner, som lyssnar, utvecklar och bidrar till ökad framgång och tillväxt. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 130 fastigheter – eller 1,1 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Vi har 150 medarbetare med målet att skapa och förvalta stadsmiljöer som lever länge. Uppdraget är att leverera en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,2 miljoner ägare. Läs om hur vi behandlar personuppgifter för kommersiell uthyrning på www.skandiafastigheter.se/personuppgifter.

Skandia Fastigheter

Box 7063 Jakobsbergsgatan 22

10386 STOCKHOLM

www.skandiafastigheter.se

Fler annonser från Skandia Fastigheter