Sturegatan 19, Sundbyberg, Sundbyberg - Butik
Sturegatan 19, Sundbyberg, Sundbyberg - Butik
Sturegatan 19, Sundbyberg, Sundbyberg - Butik
Sturegatan 19, Sundbyberg, Sundbyberg - Butik

Sundbyberg | Sundbyberg

Favorit Dela

Sturegatan 19

Butikslokal på bästa läget på Sturegatan!

Beskrivning

På attraktiva Sturegatan kan vi erbjuda en fin butikslokal i bästa hörnläge. Ni hamnar i gott sällskap i fastigheten med restaurang Nonni, Matmakarn och Eatery. Butiken ligger endast två minuter från Sundbybergs station med pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana samt många busslinjer.
  • Total yta

    288 m2


Utförande

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Denna fastighet ligger mitt i Sundbybergs Centrum, omgiven av trevliga promenadstråk, mysiga butiker och bra restauranger. Fastigheten ligger i direkt anslutning till tunnelbana och pendeltåg. Det är gott om namnkunniga företag i närområdet såsom Swedbank, SBAB, Orkla, Evry, Coop, Adecco med flera.

Närservice:

Förutom all service i fastigheten är det extremt gott om butiker, caféer och restauranger i Sundbybergs centrum, det är faktiskt Sveriges restaurangtätaste kommun.

Kommunikationer:

Mycket bra läge, nära till Solna och Sundbybergs centrum med goda kommunikationer. T-bana, pendeltåg, fjärrtåg och 13 busslinjer. Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden alternativt via Ekensbergsvägen från Solna/Sundbyberg, Essingeleden samt E4 och E18. Närheten till Bromma flygplats gör också detta till ett oslagbart kommunikationsläge.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MS

Uthyrare

Magnus Smedmark

magnus.smedmark@fabege.se

0727 VISA NR 0727118460

Marknadsförs av Fabege AB
fabege.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Sturegatan 19

Om Fabege AB

Vi erbjuder lokaler av hög kvalitet i attraktiva områden med bra lägen och goda kommunikationer. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi har lokal- eller servicekontor i alla våra områden för att alltid finnas nära dig som hyresgäst. Alla Fabeges områden har egen personal vilket innebär att det finns ett kompetent fastighetsteam till ditt förfogande. Ett ansvarsfullt miljöarbete genomsyrar all vår verksamhet. Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Här är du som hyresgäst det centrala i verksamheten. Vi är nöjda när du är det.

Fler annonser från denna annonsör