Skriv ut

Skapa PDF

Sturegatan 19, Sundbyberg

sundbyberg

Butikslokal på bästa läget på Sturegatan!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 288 m²
Karta

Information

Beskrivning

På attraktiva Sturegatan kan vi erbjuda en fin butikslokal i bästa hörnläge. Ni hamnar i gott sällskap i fastigheten med restaurang Nonni, Matmakarn och Eatery. Butiken ligger endast två minuter från Sundbybergs station med pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana samt många busslinjer.

Utförande

Våningsplan

1

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 288

Omgivning

Omgivning/natur

Denna fastighet ligger mitt i Sundbybergs Centrum, omgiven av trevliga promenadstråk, mysiga butiker och bra restauranger. Fastigheten ligger i direkt anslutning till tunnelbana och pendeltåg. Det är gott om namnkunniga företag i närområdet såsom Swedbank, SBAB, Orkla, Evry, Coop, Adecco med flera.

Närservice

Förutom all service i fastigheten är det extremt gott om butiker, caféer och restauranger i Sundbybergs centrum, det är faktiskt Sveriges restaurangtätaste kommun.

Kommunikationer

Mycket bra läge, nära till Solna och Sundbybergs centrum med goda kommunikationer. T-bana, pendeltåg, fjärrtåg och 13 busslinjer. Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden alternativt via Ekensbergsvägen från Solna/Sundbyberg, Essingeleden samt E4 och E18. Närheten till Bromma flygplats gör också detta till ett oslagbart kommunikationsläge.

Dokument

Sturegatan 19
Sökhjälp