Skriv ut

Skapa PDF

Malaxgatan 7

kista

Hyr ett eget kontorshus med takterass i Kista.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 2 523 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Här har du möjlighet att hyra ett alldeles eget kontorshus i fem plan. De olika planen binds ihop via hiss samt interna trappor och har en blandad planlösning, med både kontorsrum samt öppet landskap och är möjlig att anpassa efter ert företags behov. Gott om våtgrupper i modern standard med fina ytskick. Dusch och omklädningsrum finns för de som cyklar till jobbet eller vill ta en träningsrunda på lunchen, samt även ett ytrymme för eget gym. Två flaggstänger finns med möjlighet att sätta upp egen flagga samt en skyltplats utanför entrén. Högst upp i huset på plan 5 har du tillgång till en fin takterass. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Planlösning

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 2 523

Omgivning

Närservice

I Kista galleria med sina generösa öppettider ligger en bit bort från fastigheten. Här finns all tänkbar service i form av butiker samt vårdcentral och tandläkare. I Kista centrum finns gott om restauranger samt även gym, biograf och bowlinghall för de som vill hitta på något trevligt efter jobbet. Hit tar du dig via buss eller bil.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i nära anslutning till både E4 samt E18. Till Arlanda flygplats tar du dig med bil på ca 20 minuter. Närmaste tunnelbanestation är Akalla några minuters promenad från fastigheten, och området trafikeras av flera busslinjer.

Övrig information

Övrigt

Källare, 207 kvm Entréplan m ljusgård, 773 kvm Plan1, 579 kvm Plan 2, 579 kvm Plan 3, 385 kvm.

Länkar

Malaxgatan 7
Sökhjälp