Skriv ut

Skapa PDF

Gamlestadsvägen 2, Gamlestaden

göteborg

&ltp>Trevlig mindre lokal högst upp i en av byggnaderna på Gamlestadens Fabriker med högt i tak och ett flertal stora fönster.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 93 m²
Karta

Information

Beskrivning

Trevlig mindre lokal högst upp i en av byggnaderna på Gamlestadens Fabriker med högt i tak och ett flertal stora fönster. Här får det mindre bolaget möjlighet att sitta öppet i kombination med ett cellkontor och konferensrum. Mindre trinett i köket. WC med dusch finns. Området är mycket expansivt och är benämnt som ett av kommunens fem tillväxtområden. Kommunens mål är att Gamlestaden ska utvecklas som centrum för de kringliggande stadsdelarna i form av en blandstad med citykaraktär.

Utförande

Byggår

1733

Våningsplan

4

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 93

Omgivning

Omgivning/natur

Gamlestaden är ett av kommunens fem tillväxtområden och är inne i en expansiv fas. Här reser sig nu Gamlestads torg upp ur den gamla buss- och spårvagnshållplatsen där kontor, världslitteraturhus och resecenter kommer blandas i en härlig mix. Den första etappen kommer stå klar i augusti 2018 och de närmaste åren kommer bostäder och hotell att etableras runt torget och vidare in i Gamlestaden.

Parkeringsmöjligheter/garage

I Gamlestadens fabriker finns betalparkeringar och ett parkeringsgarage och på andra sidan Gamlestadsvägen finns stora parkeringsytor.

Närservice

I Gamlestaden finns ett rikt utbud där lunchrestaurangerna speglar den mångfald som bor här. Specifikt i fabriksområdet finns en salladsbar, vårdcentral och en vintagebutik med möbler från olika tidsepoker. På andra sidan Gamlestadsvägen ligger Kristinedals Träningscenter med både gym och simhall. Utmed Artellerigatan finns den närmaste mataffären där man också hittar ett större utbud av lunchrestauranger, Systembolag, frisörer, konditorier och caféer.

Kommunikationer

På andra sidan Säveån ligger den nya kollektivtrafiksknutpunkten Gamlestads torg. Härifrån avgår spårvagnarna 4, 6, 7, 8, 9 och 11, bussarna 58, 78, 167 och 519 samt pendeltågen mellan Göteborg-Vänersborg och Göteborg-Ale. Till Gamlestaden åker man smidigt med bil. Stadsdelen ligger i direkt anslutning till de stora lederna E45, E20 och E6.

Länkar

Gamlestadsvägen 2
Sökhjälp