Trafikplats Aspholmen
| Örebro

Favorit Dela

Nastagatan 11

Vid avfarten till E18 ligger denna lagerlokal om 4830 kvm med 6,5 meter i takhöjd och 8 stycken lastportar.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Lager/Logistik

  • Storlek:

    4 830 m²

  • Hyra:
Lokalen består av en öppen lageryta om ca 4200 där takhöjden är 6,45 meter, inlastning sker från en mindre yta om 171 kvm där det finns 3 stycken lasthus, i denna yta är takhöjden 4,6 meter. Övriga 5 lastportar nås från en inlastningsyta om 407 kvm med en varierande takhöjd mellan 3,25 till 4,6 meter. I den stora lagerytan finns lagerkontor, är du i behov av mer kontorsytor har du direktacsess från lagret in till en kontorsbyggnad där det finns 930 kvm vakanta kontorsytor.
  • Total yta

    4830 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Försäljaren 1


Teknisk information

Takhöjd:

4,6 m

Lokalen kan nås via:

- lastbil - långtradare


Omgivning

Omgivning/natur:

Från avfarten vid trafikplats Aspholmen tar du dig till fastigheten på bara en minut. I området finns flera yrkesbutiker och här hittar du även en av stans bästa luncher på Örebro padelcenter som är närmsta granne.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Ulla Källström

Ulla Källström

ulla.kallstrom@eu.jll.com

073 VISA NR 073 146 31 14

Marknadsförs av JLL
Birger Jarlsgatan 25, Box 1147
11181 STOCKHOLM
jllsweden.se
Nastagatan 11

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

Fler annonser från denna annonsör