Skriv ut

Skapa PDF

Mogölsvägen 26, Hedenstorp

jönköping

Lokal med kontinenten runt knuten.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Hyra: Kallhyra
Storlek: 280 - 3 120 m²
Tillträde: Efter överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Uppe på Hedenstorp söder om riksväg 40 finns en av Jönköpings sista tomter. I området precis intill Jönköpings flygplats är Axessen belägen, en av de modernaste anläggningarna i området med golvvärme, lastkaj, portar och kontor utöver det vanliga. Här är takhöjden över 8 meter till balk vilket gör det perfekt för verksamheter inom produktion eller lager. Hedenstorp är ett område i frammarsch och fler och fler verksamheter söker sig hit upp med tanke på närheten till riksväg 40 och E4an. Även den stora problematiken kring parkeringsplatser i stan gör Hedenstorp till en het kandidat. Arbetsgivare som väljer Axessen kan erbjuda sina anställda fri parkering och slippa de köer som finns nere i stan. Intill Hedenstorp ligger härliga grönområden och precis runt knuten ligger Jönköpings flygplats vilket är perfekt för företag med kontor runt om i Skandinavien.

Utförande

Byggår

2018

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Tanken är att du som hyresgäst får vara med och bestämma utformningen av lokalen. Det finns möjlighet att få kontor upp till 620 kvm. Lagret är utrustat med golvvärme vilket enligt Energimyndigheten kan minska uppvärmningskostnaden för dig som hyresgäst. Lagret utgör ca 2500 kvadratmeter och har tillhörande markportar och lastkaj. Takhöjden är 8,2 meter till underkant balk vilket är perfekt för verksamheter som är i behov av lagerhållning av olika slag.

Teknisk information

Takhöjd

8 m

Lokalen kan nås via

Hedenstorp är ett område i frammarsch och fler och fler verksamheter söker sig hit upp med tanke på närheten till riksväg 40 och E4an.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 280 620
Lager/Logistik 1 250 2 500

Ekonomi

Hyra

Kallhyra

Omgivning

Omgivning/natur

Intill Hedenstorp ligger härliga grönområden precis runt knuten.

Parkeringsmöjligheter/garage

Den stora problematiken kring bristen på arkeringsplatser i stan gör Hedenstorp till en het kandidat. Arbetsgivare som väljer Axessen kan erbjuda sina anställda fri parkering och slippa de köer som finns nere i stan.

Närservice

All tänkbar service finns i Jönköpings centrum ca 6 km.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med rikväg 40 som passerar Hedenstorp och närhet till E4:an. Bussar går ofta och det finns även möjlighet att ta cykeln till jobbet. Intill Hedenstorp ligger även Jönköpings flygplats.

Dokument

Länkar

Mogölsvägen 26
Sökhjälp