Skriv ut

Skapa PDF

Frejgatan 85

stockholm

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 257 m²
Tillträde: 2019-04-01
Karta

Information

Beskrivning

En rumsindelad kontorslokal med fina ytskick belägen på bottenvåningen med fönster som vetter mot Frejgatan samt Västmannagatan. Lokalen har genomgående textilmatta i kontorsutrymmena samt i korridorsstråk. Ett modernt pentry finns placerat i mitten av lokalen. Förutom ett större konferensrum som vetter mot innergården finns här även ett duschrum med duschkabin och rymligt att användas som omklädningsrum. Strax utanför lokalen finns en lummig innegård där du kan ta med dig din kaffekopp, eller varför inte lunchlåda ut under sommarhalvåret. Lokalen blir ledig från och med den 2019-04-01. Välkommen att kontakta mig för mer information samt visning.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 257

Omgivning

Omgivning/natur

I närheten ligger det nya Odenplan, en av Sverigen största knytpunkter för kommunikationer, en given plats för affärer och personliga möten! Odenplan har förädlas med nya uteserveringar och en modernt glasat stationshus. Några minuters promenad till Stockholms Stadsbibliotek och natursköna Observatorielunden.

Närservice

All tänkbar service och bekvämlighete finns i närområdet. Restauranger, cafér, banker, post, apotek och läkarhus. Även bra shopping med ett stort utbud av butiker.

Frejgatan 85
Sökhjälp