Skriv ut

Skapa PDF

Kungsgatan 47 A - 2, Centrum

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: 3 500 kr/m²/år. Moms tillkommer. Hyran är en kallhyra.Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 136 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu ges det möjlighet att hyra butiks- eller kontorslokal i en totalrenoverad fastighet från sekelskiftet beläget i Uppsala centrums levande stadsmiljö. Lokalen om 136 kvm ligger i markplan med fönster och entré ut mot Kungsgatan med närhet till ett generöst utbud av såväl service som tåg- och busskommunikationer.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 136 3 500

Ekonomi

Hyra

3 500 kr/m²/år. Moms tillkommer. Hyran är en kallhyra.Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Det centrala läget gör att all önskvärd service finns i omkringliggande kvarter. Ett stenkast bort ligger Gågatan med sitt stora utbud av all tänkbar service såsom restauranger, caféer, livsmedelsbutiker, butiker, gym m.m.

Kommunikationer

Kontoret har ett optimalt läge mitt i stan både för den bilburne och för den den som åker kollektivt. Hit tar du dig med buss9, 8 och 5. På 5 minuter är du vid Uppsala centralstation. Avståndet till Stockholms central är tidsmässigt ca 40 minuter från Uppsala. Pendeltåg avgår flera gånger i timmen till Stockholm och Arlanda. Upptåget, som trafikerar Tierp-Upplands Väsby, har många dagliga avgångar.

Kungsgatan 47 A - 2
Sökhjälp