Fasad mot älven
Planritning
Invändig vy

Konstnärligt Campus | Umeå

Favorit Dela

Östra Strandgatan 24

Vi bygger en modern kontorsbyggnad i centrala Umeå utmed älven vid Konstnärligt Campus. Byggnaden är inflyttningsklar löpande från och med våren 2019.

Beskrivning

Lokalen är belägen på tredje våningen och är färdig för inflyttning under våren 2020. Byggnaden är ritad av Wingårdhs Arkitekter, som tagit det älvsnära läget tillvara på bästa sätt och levererar högklassiga kontorslokaler i en unik byggnad. Härifrån följer man älven till Umeå Centrum eller mot Universitetsstaden åt andra hållet längs vackra promenad- och cykelstråk. Byggnaden kommer att miljöklassas i miljöbyggnad Guld, vilket innebär att byggnaden håller en mycket hög nivå inom områdena Energi, Innemiljö och Material. Helt enkelt en byggnad där människor trivs och vill vara.
  • Total yta

    619 m2


Utförande

Planlösning:

Lokalens utformning tas fram tillsammans med hyresgästen och är lämplig för möblering i öppen planlösning.


Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

BA

Balticgruppen AB

lokaler@balticgruppen.se

090- VISA NR 090-71 72 00

Marknadsförs av Balticgruppen AB
balticgruppen.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Östra Strandgatan 24

Om Balticgruppen AB

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare, driven av kärlek till Umeå. Vi utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter för hela samhället om idag totalt ca 330 000 m² i Umeå. Vi kan erbjuda en stor bredd av lokaler, t ex kontor, galleria, handel, landstingslokaler, skolor, idrottsanläggningar, gym, livsmedelsbutiker, bank, mm. Vi brinner för det bästa Umeå och vår vision är ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Välkommen att läsa mer om oss på www.balticgruppen.se

Fler annonser från denna annonsör