Skriv ut

Skapa PDF

Hulda Lindgrens gata 8, Högsbo

västra frölunda

Rymlig kontorslokal i fin fastighet med bra läge i Högsbo. Blandad planlösning med mindre och större kontorsrum. Prisvärd hyresnivå.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: Offert lämnas gärna efter avstämning angående eventuella åtgärder
Storlek: 355 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokalbeskrivning Rymlig kontorslokal i bra läge i Högsbo. Blandad planlösning med mindre och större kontorsrum. Samlingsplats och kök centrerat i lokalen, två WC och två duschrum samt möjlighet till två entréer. Hiss finns i huset. Omgivning Högsbo är centralt beläget i Göteborg med närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden. Det finns stor variation av lunchrestauranger och närheten till köpcentrum 421 ger stort utbud av butiker och övrig service. Kommunikationer Busshållplats finns på kort promenadavstånd vid Amalia Jönssons gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Fri parkering för hyresgäster på fastigheten. Möjlighet att hyra garageplats i varmgarage i källarplan.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2 av 5

Antal rum

11

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 355

Ekonomi

Hyra

Offert lämnas gärna efter avstämning angående eventuella åtgärder

Övrig information

Övrigt

Om Palmung Mellin Fastigheter Behöver du hyra lokal, kontor eller lager i Göteborg? Palmung Mellin äger och förvaltar kommersiella fastigheter i strategiskt valda områden runt Göteborg. I vårt bestånd hittar du attraktiva lager-, kontor- och kombilokaler till rimliga priser. Vi värdesätter långsiktiga relationer och arbetar kontinuerligt för att möta våra hyresgästers önskemål. Det innebär att förvaltning och utveckling sker i nära samarbete med dig som kund. Palmung Mellin är ett familjeföretag som grundades 1989. Vårt fastighetsbestånd innefattar i dagsläget ca 55 000 kvm verksamhetslokaler och ett kontorshotell.

Länkar

Hulda Lindgrens gata 8
Sökhjälp