Skriv ut

Skapa PDF

Magnus Ladulåsgatan 3-5, Stockholmsverken

stockholm

Stockholms nya kreativa mötesplats på Söder.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 400 - 1 400 m²
Karta

Information

Beskrivning

Trycket på lokalerna i Stockholmsverken har varit stort under 2018 och nu finns endast ca 1400 kvm kvar på plan 5-6! Önskan om att dela upp ytan kan självklart diskuteras. Från och med september 2019 erbjuder vi kontorslokaler i en av Stockholmsverkens två fastigheter. Målsättningen är att skapa en kreativ mötesplats att jobba och umgås i. I det klassiska industrikvarteret Stockholmsverken möts det nya och gamla Södermalm. Totalt omdanas 23 000 kvadratmeter till moderna lokaler med hög teknisk standard och industriell känsla, varav 20 000 kvm är kontor och 3 000 kvm handel och restaurang. Vi återskapar vackra tegelfasader, entréer, trapphus, kontor och öppnar upp två inbjudande innergårdar. I gatuplan planeras ett antal nya restauranger och caféer. Stockholmsverken ligger mitt i ett kluster av arkitekter, designers och spelinnovatörer blandat med butiker, caféer, barer och restauranger.

Utförande

Renoveringsår

2018

Våningsplan

6

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 1 400

Omgivning

Omgivning/natur

Söder har ett rikt och varierat utbud av varor och tjänster och en restaurangtäthet som överträffar övriga innerstaden. Här finns också många konstgallerier, ateljéer och verkstäder.

Närservice

Restauranger och caféer i samma hus. Närbutiker, bagerier, florister och gym finns inom ett par minuters gångavstånd.

Kommunikationer

Öppnandet av Citybanan sommaren 2017 innebar stor förbättring av kommunikationerna. Tre minuter med pendeltåg in till Centralstationen, åtta minuter till Odenplan, tunnelbana och bussar.

Länkar

Magnus Ladulåsgatan 3-5
Sökhjälp
Smygtitta