Skriv ut

Skapa PDF

Östergårdsgatan 7, Balltorp

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 570 - 570 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds ett modernt kontor på våning 2. Till lokalen finns också tillhörande parkeringar! Lokalen är på totalt 570 kvm och ligger med strategiskt placering i Mölndal. Utmed fönstren finns flertalet kontorsrum i olika storlekar och i mitten av lokalen finns ett konferensrum och pentry med tillhörande pausyta. Lokalen har också ett stort förråd, två toaletter, omklädningsrum med dusch samt bastu. I området finns många olika typer av verksamheter vilket bidrar till mycket liv och rörelse. Ca 3 km bort finns också köpcentrum 421 som erbjuder all tänkbar service och shopping.

Utförande

Våningsplan

2

Planlösning

Cellkontor.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 570 570

Omgivning

Omgivning/natur

I området finns närhet till Söderleden vilket gör det lättillgängligt att ta sig hit. I närheten ligger också Sisjö Golf samt Åby som bjuder på ett stort utbud av diverse friskvård och aktiviteter.

Närservice

I området finns många välkända verksamheter och en kort promenad bort hittar man café och restauranger. Här finns bland annat restaurang Östergård, Kaffegreven, och Mejram. Ca 3 km ifrån lokalen ligger köpcentrum 421, här finns totalt 29 800 kvm försäljningsyta och 1 600 parkeringsplatser.

Kommunikationer

Närmsta hållplats är Johannefred som ligger ca 200 meter bort. Från hållplatsen tar det enbart 11 minuter till knutpunkten Mölndal Station. Närhet till Söderleden för den bilburne.

Övrig information

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Östergårdsgatan 7
Sökhjälp