Skriv ut

Skapa PDF

Tredje Långgatan 18, Linnéstaden

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 2 180 - 2 180 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontor i centralt läge om totalt 2180 kvm uthyrningsbar yta. Det finns möjligheter till att hyra parkeringsplats i anslutning till fastigheten. Kontorsytorna är disponerade på 5 plan, med hiss till samtliga plan. Området erbjuder all tänkbar service och för den som åker kommunalt är det supersmidigt att ta sig till Järntorget och promenera hit.

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 2 180 2 180

Omgivning

Omgivning/natur

Kvarteren kring Järntorget och då i synnerhet de fyra Långgatorna är ett mycket populärt område bland göteborgarna såväl som turister. Här tar du en öl med goda vänner, äter en bit mat, går på teater eller konsert vid Järntorget!

Närservice

I området finns all tänkbar service - här finns både Saluhall och populära restauranger som Taverna Averna, Tacos & Tequila och A Hereford Beefstouw. Här finns också apotek, hotell, frisör, friskvård och diverse shopping.

Kommunikationer

En stenkast bort ligger knutpunkten Järntorget med buss och spårvagnar som tar dig till Centralstationen och Nordstan på ett par minuter.

Övrig information

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Tredje Långgatan 18
Sökhjälp