Linnéstaden | Göteborg

Favorit Dela

Tredje Långgatan 18

Beskrivning

Kontor i centralt läge om totalt 2180 kvm uthyrningsbar yta. Det finns möjligheter till att hyra parkeringsplats i anslutning till fastigheten. Kontorsytorna är disponerade på 5 plan, med hiss till samtliga plan. Området erbjuder all tänkbar service och för den som åker kommunalt är det supersmidigt att ta sig till Järntorget och promenera hit.
  • Total yta

    2180 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Masthugget 4:5


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarteren kring Järntorget och då i synnerhet de fyra Långgatorna är ett mycket populärt område bland göteborgarna såväl som turister. Här tar du en öl med goda vänner, äter en bit mat, går på teater eller konsert vid Järntorget!

Närservice:

I området finns all tänkbar service - här finns både Saluhall och populära restauranger som Taverna Averna, Tacos & Tequila och A Hereford Beefstouw. Här finns också apotek, hotell, frisör, friskvård och diverse shopping.

Kommunikationer:

En stenkast bort ligger knutpunkten Järntorget med buss och spårvagnar som tar dig till Centralstationen och Nordstan på ett par minuter.


Övrig information

Övrigt:

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Eriksson

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Tredje Långgatan 18

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör