Skriv ut

Skapa PDF

Anderstorpsvägen 22

solna

Fullt utrustad datahall/ datacenter/ serverrum med tillhörande kontor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 422 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu kommer äntligen denna moderna datahall/ datacenter/ serverrum att bli ledig. Den är utrustad med allt som krävs för en datahall som bl.a. kyla och dieselgenerator. Ytorna är öppna och går bra att anpassa efter behov. I lokalen finns ett mindre kontor/ mötesrum med bra ljusinsläpp och ett inhägnat lättlager. Och för den som är intresserad att överta inventarier, så finns den möjligheten. Ett utmärkt läge med närhet till bra kommunikation och precis intill Huvudsta Centrum med all tänkbar service. Det finns goda parkeringsmöjligheter i området och garage i fastigheten.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 422

Omgivning

Omgivning/natur

Den här lokalen ligger mitt i Huvudsta i Solna. Här blandas bostäder med kontorsbyggnader samt grönområden med historiska byggnader. Tvärs över gatan ligger Huvudsta Centrum, ett nyligen renoverat tvåplanscentrum med inomhustorg som erbjuder restauranger, café, apotek, ca 20 butiker, gym, bankomat och post. På några minuter kommer du ned till Mälaren och det populära promenadstråket. Där finner du även Huvudsta gård och Huvudsta gamla slotts trevligt miljöer. Vid Pampas Marina kan du äta en trevlig lunch.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns det garageplatser att hyra. Är du intresserad kontakta din biträdande förvaltare på Castellum.

Kommunikationer

Till denna fastighet åker du enkelt med tunnelbanans blå linje till Huvudsta Station. Därifrån är det en promenad om ca 5 minuter. Det går även bra att ta buss från Solna Centrum som stannar precis utanför fastigheten. Med bil är det cirka 5 minuter till Solna centrum. Till Stockholms city cirka 10 minuter med bil och Arlanda samt Bromma flygplats är det 30 respektive 10 minuter avstånd.

Övrig information

Övrigt

Ta en lunchpromenad i ett naturskönt område eller uträtta dina ärenden i Huvudsta centrum. Fastigheten som är belägen med en kort promenad ner till Ulvsundasjön ligger även granne med Huvdusta centrum. Byggnaden inrymmer till största del kontorslokaler men i markplan även butiker.

Dokument

Anderstorpsvägen 22
Sökhjälp