Fasad
Omådet
Omådet
Situationsplan
Situationsplan
Omådet

Dockan | Malmö

Favorit Dela

Östra Varvsgatan 5A

Lokal på 45 kvm för uthyrning i Dockan - en stad i staden.

Beskrivning

Lokalen har ett fint hörnläge mot nordväst med fönster åt två olika håll, vilket ger ett bra skyltläge. Möjlighet finns att själv vara med och utforma lokalen till din verksamhet om du är med i tidigt skede. Lokalen ej anpassad för café- eller restaurangverksamhet.
  • Total yta

    45 m2


Utförande

Byggår:

2019

Planlösning:

Lokalen är 45 kvm och har ett fint hörnläge mot nordväst med fönster åt två olika håll, vilket ger ett bra skyltläge. Den mycket generösa takhöjden och de riktigt stora fönsterpartierna gör lokalen luftig, ljus och inspirerande. Verksamheter som kan passa i lokalen är t ex butik, frisör eller kontor med öppen planlösning. Du kan själv vara med och utforma lokalen till din verksamhet om du är med i tidigt skede. Lokalen är ej anpassad för café- eller restaurangverksamhet.


Teknisk information

Takhöjd:

3,1 m


Omgivning

Omgivning/natur:

Dockan är en stad i staden, en ny levande stadsdel där det är skönt att bo, leva och arbeta. Nära både stad och hav finns lokalerna i Varvet intill Dockans entré. Runt hörnet finns Dockans marina och Dockplatsen med sina träbryggor och högklassiga restauranger som lockar med uteserveringar under sommarmånaderna. I anslutning till kvarteret planeras en mysig park med lekplats och grönytor. Den exteriöra arkitekturen i Varvet hämtar sin inspiration i områdets historia. I bottenvåningen blir det två snygga lokaler med högt i tak. De vetter ut mot Lilla respektive Östra Varvsgatan.

Närservice:

På Dockan har man bekväm tillgång till Malmös alla sorters service och utbud. Under sommarmånaderna arrangeras evenemang och tävlingar på och runt Dockan.

Kommunikationer:

Dockan ligger bra till för den som vill cykla eller promenera till jobbet i stan. Annars avgår stadsbussar med täta intervall bara några steg från lokalen. Det är nära både till Centralen och Citytunneln.


Övrig information

Övrigt:

Tillträde preliminärt kvartal 4, 2019.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

SA

Uthyrare

Sara Sporrong Aurell

sara.sporrong-aurell@jm.se

040- VISA NR 040-165651

Marknadsförs av JM AB
jm.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Östra Varvsgatan 5A