Skriv ut

Skapa PDF

Östra Varvsgatan 5D, Dockan

malmö

Lokal på 48 kvm för uthyrning i Dockan - en stad i staden.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 48 m²
Tillträde: Kvartal 4, 2019
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen har ett fint hörnläge mot nordväst med fönster åt två olika håll, vilket ger ett bra skyltläge. Möjlighet finns att själv vara med och utforma lokalen till din verksamhet om du är med i tidigt skede. Lokalen ej anpassad för café- eller restaurangverksamhet.

Planlösning

Utförande

Byggår

2019

Planlösning

Lokalen är 48 kvm och har ett fint hörnläge mot nordväst med fönster åt två olika håll, vilket ger ett bra skyltläge. Den mycket generösa takhöjden och de riktigt stora fönsterpartierna gör lokalen luftig, ljus och inspirerande. Verksamheter som kan passa i lokalen är t ex butik, frisör eller kontor med öppen planlösning. Du kan själv vara med och utforma lokalen till din verksamhet om du är med i tidigt skede. Lokalen är ej anpassad för café- eller restaurangverksamhet.

Teknisk information

Takhöjd

3,1 m

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 48

Omgivning

Omgivning/natur

Dockan är en stad i staden, en ny levande stadsdel där det är skönt att bo, leva och arbeta. Nära både stad och hav finns lokalerna i Varvet intill Dockans entré. Runt hörnet finns Dockans marina och Dockplatsen med sina träbryggor och högklassiga restauranger som lockar med uteserveringar under sommarmånaderna. I anslutning till kvarteret planeras en mysig park med lekplats och grönytor. Den exteriöra arkitekturen i Varvet hämtar sin inspiration i områdets historia. I bottenvåningen blir det två snygga lokaler med högt i tak som vetter ut mot Lilla respektive Östra Varvsgatan.

Närservice

På Dockan har man bekväm tillgång till Malmös alla sorters service och utbud. Under sommarmånaderna arrangeras evenemang och tävlingar på och runt Dockan.

Kommunikationer

Dockan ligger bra till för den som vill cykla eller promenera till jobbet i stan. Annars avgår stadsbussar med täta intervall bara några steg från lokalen. Det är nära både till Centralen och Citytunneln.

Övrig information

Övrigt

Tillträde preliminärt kvartal 4, 2019.

Dokument

Östra Varvsgatan 5D
Sökhjälp