Skriv ut

Skapa PDF

Torsgatan 21, Torsgatan

stockholm

Välkommen till en öppen kontorslokal på Torsgatan 21 med stora fönster och högt i tak.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 675 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen på Torsgatan 21 har stor potential med högt i tak och stora fönster. Idag är lokalen i ett stomrent skick men kommer att anpassas i ett nytt utförande enligt husets standard. Planskissen är endast ett förslag på lösning, våtutrymmen är dock låsta. Härifrån har du gångavstånd till flera alternativa kommunikationer och all tänkbar service.

Planlösning

Utförande

Byggår

1949

Renoveringsår

2006

Våningsplan

3

Planlösning

Lokalen på Torsgatan 21 är idag i ett stomrent skick och bifogad skiss är ett förslag på utförande. Lokalen kommer att anpassas i ett nytt skick enligt husets standard.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 675

Omgivning

Omgivning/natur

Vasastan är en grön stadsdel som bjuder på rekreation och promenadstråk i alla riktningar. Närmaste granne är Vasaparken med caféer och skridskobana. Karlbergs slottspark bjuder på promenader runt kanalen och i Hagaparken/Brunnsviken finns både badvatten och båthamn. Tre minuter från entrén till Bonnierhuset finns vid Sankt Eriksplan flera populära och trendiga restauranger och barer. Fortsätt och du når Rörstrandsgatans myllrande puls i form av caféer, små butiker, bagerier och matställen från världens alla hörn och även all annan tänkbar service. Intill Bonnierhuset, i det tillbyggda trekantiga glashuset finns Bonniers Konsthall samt bland annat Sveriges enda Musik- och teaterbibliotek och därmed en av Stockholms bästa möjligheter att uppleva bra samtidskonst.

Närservice

En stor gemensam reception, utsmyckad med konst, är det första som möter besökaren efter att ha passerat den representativa entrén. Redan här, liksom i angränsande lokaler, finns generösa loungeytor för en stunds arbete. Vårt bokcafé är en annan uppskattad arbetsplats, både för mindre sammankomster eller som en oas för lugn och ro. Caféet går även att boka för större sällskap och möten. Miljön och mixen av spännande hyresgäster inbjuder till många sociala aktiviteter. På plan 8 i Bonnierhuset ligger en stor grönskande terrass att utnyttja för luncher, aw och events. Och längst ned lunchrestaurangen (går att abonnera på kvällstid) med eget bageri som serverar färskt bröd till både morgonmötet och eftermiddagskaffet. Under Bonnierhuset ligger ett stort garage med en cykelparkering. Läget, nära Stockholms alla utfarter, gör det alltid lika smidigt att komma hit som härifrån.

Kommunikationer

Man kan likna Sankt Eriksplan vid navet i ett hjul. Centralstationens pendeltåg, Arlanda Express, fjärrtågen och Citybanan vid Odenplan åt ena hållet. Torsgatans Flygbussar mot Bromma och Arlanda åt andra hållet. Från Sankt Eriksplan utgår också tunnelbanans gröna linje och ett stort antal innerstadsbussar i alla riktningar.

Torsgatan 21
Sökhjälp