Möllevången | Malmö

Favorit Dela

Typografgatan 2

Lokal på 106 kvm för uthyrning i kvarteren kring Möllevångstorget och Folkets Park.

Beskrivning

Lokalen har ett fint hörnläge mot nordväst med fönster åt två olika håll, vilket ger ett bra skyltläge. Möjlighet finns att själv vara med och utforma lokalen till din verksamhet om du är med i tidigt skede. Lokalen ej anpassad för café- eller restaurangverksamhet.
  • Total yta

    106 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Friisgatan

Byggår:

2019

Planlösning:

Lokalen är 106 kvm. Ytan fördelas på 75 kvm på bottenvåningen och 31 kvm på entresolplanet (inkl fläktrum 1,3 kvm). Entresolplanet är tillgängligt med egen spiraltrappa. Lokalen har ett fint hörnläge, mot nordväst, med fönster åt två olika håll vilket ger ett bra skyltläge. Den mycket generösa takhöjden och de riktigt stora fönsterpartierna gör lokalen luftig, ljus och inspirerande. Verksamheter som kan passa i lokalen är t ex butik, frisör eller kontor med öppen planlösning. Du kan själv vara med och utforma lokalen till din verksamhet om du är med i tidigt skede. Lokalen är ej anpassad för café- eller restaurangverksamhet.


Omgivning

Omgivning/natur:

I kvarteren kring Möllevångstorget och Folkets Park råder en internationell och urban atmosfär med ett myller av mångfald och möjligheter. Hela världen finns representerad i utbudet av små spännande butiker, caféer, restauranger och inte minst människorna. De charmiga gamla arbetarkvarteren har så sakteliga har omvandlats till kulturtäta kvarter som är mycket trivsamma med många besökare. Här reser vi ett nytt bostadshus på 10 våningar med 90 st lägenheter. I bottenvåningen blir det två snygga lokaler med riktigt högt i tak och varsitt entresolplan.

Närservice:

I detta centrala läge finns allt som behövs i närheten.

Kommunikationer:

Malmö city ligger inom cykelavstånd och det tar cirka 10 minuter till Västra Hamnen/Malmö Högskola. Bussnavet Värnhemstorget ligger på nära avstånd, härifrån går både stadsbussar och regionbussar till de flesta av Skånes större orter. Även Södervärn, en bit söderut, är en bussknutpunkt med flygbuss, stadsbussar och bussar till orter i länet. Stationen Triangeln med den nya Citytunnelanslutningen finns inom nära räckhåll och med bil är man snabbt ute på motorvägen.


Övrig information

Övrigt:

Tillträde preliminärt kvartal 1, 2019.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

SA

Uthyrare

Sara Sporrong Aurell

sara.sporrong-aurell@jm.se

040- VISA NR 040-165651

Marknadsförs av JM AB
jm.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Typografgatan 2