Skriv ut

Skapa PDF

Datavägen 8, Högsbo-Sisjön

askim

Kontorslokal om 84 kvm med välplanerad planlösning i Sisjön.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 84 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välplanerad kontorslokal om 84 kvm med bra strategiskt läge i Sisjön. Planlösningen är idag fördelad på två rumsindelade kontor, en större öppen yta, pentry samt konferensrum. Takets lanternin ger en ljus och trivsam arbetsmiljö. Finns möjlighet att påverka både planlösning och materialval enligt önskemål och behov. Sisjön ligger när Göteborg större trafikleder. Härifrån tar du dig snabbt till stadens södra, västra och centrala delar. Goda busskommunikationer med buss 184 som tar dig till Frölunda Torg på 9 minuter och med buss 84 som tar dig till Marklandsgatan på 20 minuter.

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 84

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde.

Närservice

I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Kommunikationer

Den direkta anslutningen till de stora trafiklederna gör området attraktivt för företag i alla branscher. De kollektiva kommunikationerna är goda och närmaste hållplats är Datavägen där buss 88 och 188 avgår ifrån.

Datavägen 8
Sökhjälp