Skriv ut

Skapa PDF

Industrivägen 59, Partille

sävedalen

Rymlig lagerlokal med närhet till E20 samt med egen parkering i inhägnat område.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 1 270 m²
Karta

Information

Beskrivning

Rymlig och trevlig lagerlokal på två plan med tillhörande kontor i Sävedalens industriområde. Byggnaden, som färdigställdes år 2013, har egen parkering i inhägnat område. Lagerdelen har högt i tak och kan användas till lager, mindre industri samt showroom. Närhet till köpcentret Allum och centrala Göteborg. Närheten till E20 gör det enkelt att ta sig runt. Buss 58 tar dig till Göteborgs centralstation på 17 minuter. Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 1 270

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Sävenäs Industriområde med närhet till Allum köpcenter i Partille med ICA Maxi , Systembolag, Apotek m fl butiker. Närheten till E20 innebär 5 minuter till Göteborg centrum.

Närservice

Nära till Sävedalens Centrum med service, lunchrestauranger och caféer. Nära även till Partille Centrum och Allum köpcenter med all tillgänglig service. I området finns flera lunchrestauranger, varav en är belägen i fastigheten.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E20. Flera busslinjer trafikerar området. Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.

Industrivägen 59
Sökhjälp