Skriv ut

Skapa PDF

Smedsgränd 5A, Forumkvarteret

uppsala

Kontor i absolut nyskick vån 4/6 med egen terrass mot gågatan och Forumtorget.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 395 m²
Karta

Information

Beskrivning

I Forumkvarteret bygger vi om kontorsvåningarna och skapar kontor i nyskick med industrikaraktär. Här finns idag möjlighet att teckna sig för ett kontor om 395 kvm på våning 4 av 6. Ett extra plus är den egna terrassen med vy mot gågatan och Forumtorget. Entré från Smedsgränd. Ett mindre antal parkeringsplatser finns att hyra i garaget i fastigheten. Hiss går direkt ner till garaget.

Planlösning

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 395

Omgivning

Omgivning/natur

Mycket centralt beläget kontor i ett av Uppsalas bästa lägen, med ingång från Smedsgränd/Forumtorget. Fastigheten är belägen mellan Dragarbrunnsgatan och Kungsängsgatan. Närhet till gågatan och promenadstråk längs Fyrisån.

Närservice

Här finns närhet till all typ av service; gym, restauranger, kommunikationer och shopping. Enkelt att uträtta ärenden på lunchen eller ta en AW med kollegorna.

Kommunikationer

Mitt i centrala Uppsala, endast ett stenkast från Uppsalas centralstation. Från Stockholm är det enkelt att pendla, med bil tar det cirka 40 minuter och kommunalt finns frekventa avgångar varje dag för både SJ-trafik och pendeltåg till Uppsala centrum.

Dokument

Länkar

Smedsgränd 5A
Sökhjälp