Skriv ut

Skapa PDF

Bredgränd 6, Forumkvarteret

uppsala

Attraktivt kontor med industrikaraktär. Vån 3/6 i Forumkvarteret.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor
Storlek: 145 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu bygger vi om våningsplanen ovanför Forumgallerian i centrala Uppsala. Fastigheten som är uppförd 1953 har flera fina tidstypiska detaljer som sparas samtidigt som lokalen anpassas till nyskick. Lokalen är lämplig för cirka 15 arbetsplatser och ligger på våning 3 av 6. Hiss finns. Entré från Bredgränd. Bilderna som visas är referensbilder från en annan lokal i Forumkvarteret. Visar exempel på möjliga materialval. Ett mindre antal parkeringsplatser finns att hyra i garaget i fastigheten.

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 145

Omgivning

Omgivning/natur

Mycket centralt beläget kontor i ett av Uppsalas bästa lägen, med ingång från Bredgränd. Fastigheten är belägen mellan Dragarbrunnsgatan och Kungsängsgatan. Närhet till gågatan och promenadstråk längs Fyrisån.

Närservice

Här finns närhet till all typ av service; gym, restauranger, kommunikationer och shopping. Enkelt att uträtta ärenden på lunchen eller ta en AW med kollegorna.

Kommunikationer

Mitt i centrala Uppsala, endast ett stenkast från Uppsalas centralstation. Från Stockholm är det enkelt att pendla, med bil tar det cirka 40 minuter och kommunalt finns frekventa avgångar varje dag för både SJ-trafik och pendeltåg till Uppsala centrum.

Dokument

Länkar

Bredgränd 6
Sökhjälp