Centralt
| LINKÖPING

Favorit Dela

Nya Tanneforsvägen 22H lokal 7

 • Kategori:

  Butik, Lager/Logistik, Kontor, Övrigt

 • Hyra:

  1 900 kr/m²/år

 • Storlek:

  146 m²

Nyproducerade lokaler med attraktivt läge på solsidan invid Stångån! Lokal 7 på 146 kvm ligger i BRF Brandstationen 3 och går att anpassa till såväl butik och kontor. Preliminärt inflyttningsdatum: Augusti 2020. Brandstationen ska bli ett stadsmässigt kvarter som förlänger Linköpings centrala delar. Därför görs plats för flera kommersiella lokaler i byggnadernas bottenplan för att ge extra liv till kvarteret. Här finns möjlighet att etablera butiker och kontor. Brandstationen blir med sitt fantastiska läge invid Stångån ett av Linköpings mest attraktiva områden. Direkt utanför dörren finns härliga promenadstråk och en gångbro över ån tar dig snabbt till citykärnan.
 • Total yta

  146 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 146 1 900

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1900


Utförande

Byggår:

2019

Planlösning:

Enl. bifogade ritningar.


Omgivning

Omgivning/natur:

I området kring Nya Tanneforsvägen bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 40-talet och 50-talet. Företagen i området är verksamma inom branscherna Data & IT, Frisörer, Restauranger & Serveringar, Klädaffärer och Hjälp-, Stöd- & Intresseorganisationer. Närhet till det mesta! 5 minuters gångavstånd till tågstationen samt fjärrbussarna. 5 minuters gångavstånd till centrumkärnan.

Kommunikationer:

Närhet till det mesta! 5 minuters gångavstånd till tågstationen samt fjärrbussarna. 5 minuters gångavstånd till centrumkärnan.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Mattias Wrisley

Lokalförmedlare

Mattias Wrisley

mattias.wrisley@liweestate.se

+467 VISA NR +46763968131

Marknadsförs av LIWE Estate AB
Storgatan 30
58223 Linköping
liweestate.se
Nya Tanneforsvägen 22H lokal 7