Skriv ut

Skapa PDF

Nya Tanneforsvägen 22H lokal 7, Centralt

linköping

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Hyra: 1 900 kr/m²/år. Tillkommer
Storlek: 146 m²
Karta

Information

Beskrivning

Brandstationen ska bli ett stadsmässigt kvarter som förlänger Linköpings centrala delar. Därför görs plats för flera kommersiella lokaler i byggnadernas bottenplan för att ge extra liv till kvarteret. Här finns möjlighet för såväl butiker som restauranger och caféer att etablera sig. Brandstationen blir med sitt fantastiska läge invid Stångån ett av Linköpings mest attraktiva områden. Direkt utanför dörren finns härliga promenadstråk och en gångbro över ån tar dig snabbt till citykärnan.

Utförande

Byggår

2019

Planlösning

Enl. bifogade ritningar.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 146 1 900

Ekonomi

Hyra

1 900 kr/m²/år. Tillkommer

Omgivning

Omgivning/natur

I området kring Nya Tanneforsvägen bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 40-talet och 50-talet. Företagen i området är verksamma inom branscherna Data & IT, Frisörer, Restauranger & Serveringar, Klädaffärer och Hjälp-, Stöd- & Intresseorganisationer. Närhet till det mesta! 5 minuters gångavstånd till tågstationen samt fjärrbussarna. 5 minuters gångavstånd till centrumkärnan.

Kommunikationer

Närhet till det mesta! 5 minuters gångavstånd till tågstationen samt fjärrbussarna. 5 minuters gångavstånd till centrumkärnan.

Dokument

Länkar

Nya Tanneforsvägen 22H lokal 7
Sökhjälp