Skriv ut

Skapa PDF

N. Skeppargatan 8, Gävle

gävle

Stor och rymlig kontorslokal med rumsfördelade kontorsrum på plan tre i Winnhuset.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 234 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokalen är rumsindelad med konferensrum. Möjligheten finns att dela upp lokalerna i mindre enheter ut efter verksamhetens behov. Här finns det toaletter, kapprum, förråd och pentry. Det finns även hiss i fastigheten upp till lokalen. Lokalen kan passa utmärkt för en verksamhet inom utbildning.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 234

Omgivning

Omgivning/natur

Gävle är en stadskärna som växer allt mer och befinner sig i ett centralt läge med närhet till Arlanda och Stockholm. Här finns omkring 7000 företag inom olika branscher vilket skapar ett attraktivt område för ännu fler företag som vill etablera sig. Fastigheten ligger i centrala Gävle ett kvarter bort från gågatan Drottninggatan som präglas av anrika byggnader med butiker, mysiga caféer och restauranger. Intill finns stortorget som är en stor knutpunkt i centrala Gävle och som erbjuder torghandel, uteserveringar och olika evenemang årligen. Området runt torget skapar liv och rörelse vilket skapar goda kommunikationsmöjligheter.

Närservice

Winnhuset som fastigheten kallas består av kontorslokaler med olika företagsverksamheter och på markplan finns det butiker, blomhandel, caféer och delikatessbutik.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i anslutning till buss och tågförbindelser.

N. Skeppargatan 8
Sökhjälp