Skriv ut

Skapa PDF

Vattholmavägen 16 A, Kvarngärdet

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: Hyran är för kontor 1300 kr/kvam/år och för butik 1600 kr/kvm/år. Hyran är en kallhyra. Det tillkommer värme, vatten, el, fastighetsskatt och moms.
Storlek: 237 - 770 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra lokaler i Kvarngärdet. Lokalerna om totalt 770 kvm är flexibla och går dela upp i tre enheter. Lokalen i markplan om 533 kvm är är delbar i två enheter om 237 respektive 296 kvm och är lämplig för försäljning av varor till både privat och företagsmarknaden alternativt som servicekontor med utrymme för reservdelar och omklädning. På övre plan finns ett kontor om 237 kvm med ett öppet kontorslandskap, konferensrum och personalutrymmen. Se bifogade ritningar.

Utförande

Planlösning

Butik- och kontorsytor i två plan om totalt 770 kvm. Lokalerna går att dela upp i tre enheter där den minsta ytan då utgör 237 kvm. Bottenplanet om ca 533 kvm består av två större ytor med skjutdörrar emellan som också går att sätta igen till två lokaler om 237 respektive 296 kvm. Dessa ytor har entrédörrar i vardera del med öppna ytor. I den ena delen finns det två WC-rum samt en städskrubb. Det andra rummet ligger vägg i vägg med personalutrymmen med lunchrum, omklädningsrum och förråd. Det finns inlastning på baksidan av huset till lokalerna. En trappa upp finns ett kontor om 232 kvm som har större öppna ytor med pentry och plats för tex kontorslandskap. Det finns också två avskilda rum för konferens eller samtalsrum, två WC-rum samt omklädningsrum och förråd. Lokalen i markplan kan brukas både som butik och kontorsverksamhet.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 237 770

Ekonomi

Hyra

Hyran är för kontor 1300 kr/kvam/år och för butik 1600 kr/kvm/år. Hyran är en kallhyra. Det tillkommer värme, vatten, el, fastighetsskatt och moms.

Omgivning

Företag i närheten

Härifrån är det nära till både lunchställe i Svartbäcken samt Heidenstamstorg med matbutik mm. Till service vid Kvarnengallerian och centrala Uppsala tar det ca 5-10 minuter med cykel

Kommunikationer

E4:an ligger på några minuters bilavstånd. Vattholmavägen trafikeras av stadsbussarna in till Uppsala Centralstation.

Vattholmavägen 16 A
Sökhjälp