Vattholmavägen 16 A

Kvarngärdet , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

141 - 674 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

FLEXIBLA BUTIK/KONTORSYTOR I KVARNGÄRDET

Nu finns chansen att hyra lokaler i Kvarngärdet. Lokalerna om totalt 674 kvm är flexibla och går dela upp i flera enheter. Lokalen i markplan om 296 kvm är lämplig för försäljning av varor till både privat och företagsmarknaden alternativt som servicekontor. På övre plan finns ett kontor om 237 kvm och ett kontor om 141 kvm med ett öppet kontorslandskap, separata kontorsrum, konferensrum och personalutrymmen.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 141 674

Utförande

Planlösning:

Butik- och kontorsytor i två plan om totalt 674 kvm. Lokalerna går att dela upp i tre enheter där den minsta ytan då utgör 141 kvm. Bottenplanet om ca 296 kvm består av en öppen yta passande för butik eller kontorsverksamhet. Lokalen har lastintag på baksidan samt entré emot husets framsida. En trappa upp finns två kontor om 141 kvm och 237 kvm. Kontoret om 141 kvm har både öppna kontorslandskap och enskilda kontorsrum, konferensrum och pausrum. Det finns också kopieringsrum, förråd och WC. Kontoret om 237 kvm har större öppna ytor med pentry och plats för tex kontorslandskap. Det finns också två avskilda rum för konferens eller samtalsrum, två WC-rum samt omklädningsrum och förråd.

Omgivning

Företag i närheten:

Härifrån är det nära till både lunchställe i Svartbäcken samt Heidenstamstorg med matbutik mm. Till service vid Kvarnengallerian och centrala Uppsala tar det ca 5-10 minuter med cykel

Kommunikationer

E4:an ligger på några minuters bilavstånd. Vattholmavägen trafikeras av stadsbussarna in till Uppsala Centralstation.
Vattholmavägen 16 A